opätovný úspech SGM produktov na koncertnom turné Beyonce

Dátum: 15.07.2016
Kategórie: Stage 
Súvisiace produkty: G-Spot  Q-7 

Duchovným otcom celého svetelného dizajnu jedného z najväčších koncertných turné 2016 – show na štadiónoch – „Beyonce’s Formation World Tour“, je britský svetelný dizajnér Tim Routledge. Po odohratí šiestich koncertov sa šnúra v Británii pred odchodom do Írska a kontinentálnej Európy ukončila v Glasgow Hampden Park.

Po „Summer Shootout“ konanej v londýnskej O2 Aréne, kde boli na „Carfest“ a „The White Rose“ použité SGM produkty, Tim Routledge doslova uzrel svetlo sveta a okamžite navrhol pre nadchádzajúcu "Formation World Tour" 602 kusov SGM Q-7 a 22 kusov SGM G-Spot.

Tim vysvetlil, že tieto produkty boli jeho okamžitou voľbou pre spomínané turné, keďže potreboval jasný a farbu meniaci reflektor, ktorý by mal obrovský vply, no najmä ktorý by bol odolný voči poveternostným vplyvom.

V spolupráci s produkčným dizajnérom a hlavným osvetľovačom navrhli tzv. „Strobe Horizon“ so 602 kusmi Q-7 vytvárajúcimi zakrivenú štruktúru okolo masívnej a jednoliatej LED kocky v centre pódia. Zhodli sa, že obdlžníkový reflektor bude pre túto produkciu ideálnejší než okrúhly, preto bola Q-7 jasnou voľbou.

22 kusov G-Spot bolo použitých na B-stage a na zemi hlavného pódia. Osem z nich bolo umiestnených na každej strane vo vodnej nádrži pre krížové nasvietenie B-stageu.

S použitím týchto SGM produktov boli organizátori nadmieru spokojní a vyjadrili sa, že to boli ideálne produkty pre túto prácu.