Dátum: 10.05.2017
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: CANTO 1200msd/msr MK2 230V 

V kategórii televízneho osvetlenia sa určite nestratí ani sledovací reflektorod talianského výrobcu Luci della Ribalta CANTO, s výkonom 1200W a svetelným zdrojom MSR. Tento reflektor v sebe ukrýva optický systém Double Condenser + Zoom, ako aj dvojpólový uzamykateľný mikrospínač pre bezpečnú výmenu lampy. Veľkou bočnou rukoväťou sa dá jednoducho nasmerovať a upravovať jeho horizontálne a vertikálne naklonenie (pan a tilt).

Tento reflektor dokáže vytvoriť svetelný výstup v uhle 8°-22° s priemetom na 10-40m. Jeho svetelný lúč v minimálnom uhle 8° s priemerom 3m produkuje takmer 2500 luxov na 30m, vďaka čomu je aplikovateľný vo väčšine televíznych show. Využíva externý predradník s funkciou PFC, irisovú clonu, mechanický dimmer a filtrový rámček vo veľkosti 185x185mm pre 5-farebný color changer - s pomocou ktorých dokáže vytvárať svetelné lúče rôznych farieb, tvarov a rozmerov.

Práve tento typ hľadáka je v počte 2ks súčasťou inventára RTVS a stále si nachádza svoje uplatnenie v množstve projektov.