...skutočná alternativa k tradičným drahým výbojkkovým stroboskopom no s oveľa väčšími možnosťami využitia...

Dátum: 27.11.2014
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: XC-5  X-5 

Hlavnými črtami a najmä výhodami LED stroboskopov od dánskej spoločnosti SGM – X-5 a XC-5 sú následovné:

  • LED
  • Ultrajasný výkon
  • Životnosť 50.000 prevádzkových hodín
  • Prevádzka “flicker-free”
  • Spotreba len 4A – 360W
  • Dánsky dizajn

 

Pri tejto príležitosti nepremeškajte špeciálnu akciu vytvorenú po dohode so spoločnosťou SGM na produkty X-5 a XC-5, ktorú nájdete na konci tohto news-u.

 

X5 a XC-5 sú skutočnou alternatívou k tradičným drahým a krehkým výbojkovým lampám. Keďže majú očakávanú nízku spotrebu energie, len 360 W a prídavným benefitom je to, že sú ľahké, kompaktné a robustné.

Stroboskop X-5 je tvorený 3000 čisto bielými LED poskytujúcimi extrémny svietivostný výstup. Pravidlá bežných stroboskopov boli prepísané, čo je viditeľné na spomínanom stroboskope, a to tým, že je tu individuálne ovládanie pixelov v troch segmentoch.

Za použitia rovnakej technológie XC-5 využíva viac ako 1000 LED v prevedení RGB pre pozoruhodne jasný farebný výstup.

Spomínané LED stroboskopy od dánskej spoločnosti SGM sa používajú po celom svete a boli použité tiež na viacerých známych a veľkých svetových turné svetovo známych hviezd. Niekoľko príkladov uvádzame ako napríklad svetové turné Beyonce, turné Miley Cyrus, Britney Spears alebo P!nk.

 

500+ X-5 pre koncertné svetové turné Beyonce The Mrs Carter Show

Niekoľkonásobne ocenený dizajnér LeRoy Bennett navrhol viac ako 500 kusov výkonných LED stroboskopov X-5 pre svetové turné Beyonce – Mrs. Carter Show World Tour, čo bolo pravdepodobne najjasnejšou šou vôbec nahrávanou na koncertnom pódiu. Samotná Beyonce sa vyjadrila, že dáva prednosť svetelnej show v reálnom čase na pódiu pred nahraným videom na pozadí, čoho sa Bennett chopil a  vytvoril ohromujúcu show s použitím už spomínaných X-5 v celkovom počte viac ako 500 kusov. Tie boli rozmiestnené nielen na zadnej stene, ale tiež na javisku, po stranách na stĺpoch a nad javiskom.

 

87 X-5 Miley Cyrus’ Bangerz Tour

Svetelný dizajnér Rob Sinclair zakomponoval 87 kusov LED stroboskopov X-5 do svetelného prevedenia stagu pre koncertné turné Miley Cyrus – Bangerz tour.  Bolo to prvý krát čo Rob Sinclair pracoval nielen s Miley ale tiež s produktmi X-5. Bola tu potreba nájsť čo najjasnejšie svietidlo, aby vyniklo pri obrovskej LED obrazovke. Po testovaní dema v Londýne prebehli ešte porovnávacie testy LED stroboskopu s konvenčným strobom a bolo viditeľné, že X-5 sa správa trochu ináč. Ohromil jeho  svetelný výstup a svetlo samotné, čím bolo definitívne rozhodnuté a spomínané stroboskopy od spoločnosti SGM lighting boli použité. Veľkými výhodami X-5 bola spoľahlivosť, jas, a nízka spotreba elektrickej energie. – to bola hlavná výhoda. X-5 boli umiestnené na zavesených trussoch  tiež za veľkou LED obrazovkou do blokov. Táto show jednoducho nebola miestom pre male gestá.

 

40 XC-5 pre Britney Spears’ Britney: Piece of Me

Pri potvrdení turné Britney Spears v Las Vegas koncom roka 2013 začali dizajnéri Baz Halphin a Chris Nyfield zo Silent House Productions investovať do dynamického a všestranného setu. Halphin začal ako prvý využívať prevratný LED farebný stroboskop XC-5 na svetovom turné P!nk a Taylor Swift. Pre Las Vegas revue Britney Spears Britney: Piece of Me použil 40 kusov spomínaných farebných LED stroboskopov.

 

 

34 XC-5 pre P!nk Truth About Love

Dizajnér Baz Halpin zo Silent House Productions sa rozhodol pre 34 kusov SGM XC-5 na svetové turné P!nk. Uviedol, že okamžite miloval kvalitu farieb, intenzitu, veľkosť a nízku spotrebu stroboskopu, nehovoriac o tom, že svietidlo bolo viac univerzálnejšie nielen stroboskop. Stroboskopy boli dodané rentalovou spoločnosťou Production Resource Group (PRG). Set XC-5 pre P!nk bol strategicky rozmiestnený na rebríkoch z trussov premyslene naľavo a napravo pre nasvietenie publika strobom a tiež na streche a bočných nosníkoch pre umožnenie tradičnejšieho strobo osvetlenia javiska a umelcov. XC-5 kreatívne ponúka mnoho možností, čo je jej najcennejšou vlastnosťou. V skutočnosti môže bežať akákoľvek farebná naháňačka spolu so strobo efektom a vytvára tak skvelý nový efekt. Farebná všestrannosť LED stroboskopov XC-5 je je fantastická a umožňuje ich využitie viacerými možnými spôsobmi. Použitie tohto produktu splnilo očakávania nad mieru.

 

LED stroboskopy od spoločnosti SGM sú nielen výkonné, kompaktné, ľahké ale najmä šetrné k prírodnému prostrediu, keďže ich spotreba je extrémne malá v porovnaní s konvenčnými strobo efektmi. Okrem toho ponúkajú omnoho viac variácii a je možné s nimi vytvárať nezabudnuteľné efekty. Aj z toho dôvodu sú vyhľadávané a aplikované do rôznych podujatí.

 

Po dohode so spoločnosťou SGM lighting Vám do konca roka 2014 a to konkrétne do 30.12.2014 ponúkame špeciálnu cenu na uvádzané produkty SGM X-5 a XC-5

 

Pri kúpe nižšie uvedených kusov Vám poskytneme špeciálnu cenu           

                  12 kusov         24 kusov             48 kusov

X-5               749 €               695 €                  650 €

XC-5            960 €               899 €                  850 €

 

Ceny sú uvádzané za kus bez DPH.

Štandardné ceny produktov sú pre X-5  1190 Euro bez DPH za kus a pre XC-5 1990 Euro bez DPH za kus

Nepremeškajte túto špeciálnu akciu, ktorá trvá len do 30.12.2014 a potvrďte ju oficiálnou objednávkou.