...unikátne zoskupenie pixelov založené na populárnom blindri nahradenom RGBA LED technológiou ...

Dátum: 28.11.2014
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: SixPack 

Six Pack SP6 je jedným z popredných produktov spoločnosti SGM. Ide o unikátne zoskupenie pixelov založené na populárnom blindry, no nahradením tradičných halogénov RGBA LED technológiou, čím sa môže dosiahnúť oveľa viac variácii a efektov.

Toto svietidlo kombinuje šesť výstupov s výkonom 40W s celkovou spotrebou 250W, farebné miešanie so zabudovanou elektronikou a individuálne DMX ovládanie každej lampy, čo umožňuje kreatívnym svetelným dizajnérom vytvárať neopísateľné svetlné efekty.

Kryt má lichobežníkový tvar, takže je možné zavesiť násobky vo vertikálnej alebo horizontálnej matrici, alebo zoskupiť do radu použitím ľahkého inštalačného závesného systému.

 

Pri príležitosti blížiaceho sa konca roka 2014 naša spoločnosť za spolupráce s SGM vytvorila špeciálnu akciu pri kúpe produktu SixPack SP6, ktorú môžete nájsť na konci tohto news-u.

 

Spomínaný SixPack SP6 je produkt svetovo využívaný na rôznych podujatiach. Použitý bol napríklad aj na Eurovision Song Contest 2014, na festivale Roskilde, tiež na Indoor Windsurfing World Cup a mnohých iných podujatiach a eventoch.

 

EUROVISION SONG CONTEST 2014

Kreatívny riaditeľ show Per Zachariassen a svetelný dizajnér Kasper Lange vytvorili ohromujúcu scénu hlavného stagu pre finálne večery Eurovision. Do celkovej scény bola zahrnutá klasická zadná SGM LED stena, ktorú dopĺňalo  viac ako 350 kusov SGM Six Pack SP6 pre vytváranie dramatického efektu. Keďže pri návrhu a špecifikovaní show mali títo dvaja voľnú ruku, zvolili SixPack, ktorý použili prvykrát a boli dojatí. SixPacky sú dobré, stabilné a veľmi výkonné svietidla, ktoré boli použité selektívne ako špeciálne efekty. Voľba týchto zariadení splnila očakávania nadmieru.

 

SIX PACKS NA INDOOR WINDSURFING WORLD CUP

V auguste sa usporiadal svetový pohár profesionálneho windsurfingu vo vnútri na národnom štadióne vo Varšave. Hry trvali 3 dni a zúčastnilo sa na nich viac ako 40.000 divákov, ktorí prišli povzbudzovať. Dvojica Adam Tyszka a Sebastian Pachciarek vytvorili návrh, svetelný dizajn celej show. Ich cieľom bolo zobraziť súťaž windsurfingu novým, nečakaným spôsobom. Tento typ súťaži sa organizuje najčastejšie v pobrežných oblastiach, no v tomto prípade to bol bazén, ktorý bol špeciálne postavený na tento účel.

Ako základnú zložku svetelného dizajnu pre tento projekt zvolili produkt SGM SixPack s výkonným RGBA LED svetelným zdrojom a krytím IP65. Použili viac ako 100 kusov spomínaného produktu SixPack v dvoch rôznych miestach. Prvá skupina formovala tzv “line-athlets” a prezentačnú plochu na štadióne a druhá skupina SixPack-ov bola umiestnená v blízkosti bazéna podčiarkujúc reklamné plochy na štadióne. Svetelný dizajnér potvrdil výhody SixPacku, ktorými sú podľa neho nízka spotreba energie, odolnosť a široké možnosti pre svetelných dizajnérov.

 

ROSKILDE FESTIVAL

Aj v tomto roku sa v dánskom meste Roskilde konal najväčší kultúrny a hudobný festival v severnej Európe Roskilde Festival, ktorý sa usporadúva od roku 1971. V areáli bolo umiestnených celkovo 7 stage-ov zameraných na rôzny štýl hudby a s rôznymi funkciami. Tento rok bola scéna zostavená poprednými svetelnými dizajnérmi ako Michael Rahr, Christian Olsson a Kasper Lange. Každý z nich bol zodpovedný za  unikátny návrh konkrétnych stage-ov.

Arena stage  navrhol Christian Olsson, kde umiestnil 80 kusov P-5 vnútri stanu a 14 kusov P-5 z vonkajšej strany. Po umiestnení a nastavení reflektorov sám zhodnotil, že produkty sú tak silné, že na nasvietenie úplne stačila polovica z nich. Kasper Lange, ktorý mal na starosti svetelný dizajn pre tohtoročnú Eurovision Song Contest, navrhol pre Orange stage 25 kusov G-Spot, 25 kusov X-5 stroboskopov a 24 kusov Q-7.

Tohto roku znova navrhoval stage Apollo Michael Rahr, ktorý vytvoril mimoriadnu show. Použil tu 96 kusov SGM Q-7, 24 kusov SGM P-5, 36 kusov G-Spot a 96 kusov SixPacks SP6, čím vytvoril jednú ohromnú LED svetelnú show.

V sumáre tak boli na spomínanom Roskilde festival použité produkty od spoločnosti SGM P-5, Q-7, SixPack, G-Spot a X-5 v celkovom počte 420 kusov, z čoho bolo 96 kusov Six Pack-ov. Ako sa vyjadrili spomínaní dizajnéri, tak práca s mnohými produktmi SGM na festivale Roskilde posúva hranice svetelnej kreativity. Aj v tomto roku sa preukázalo kreatívne myslenie pomocou SGM produktov ako “štetcov pre plachty”.

 

Rovnako ako všetky LED produkty od spoločnosti SGM, tak aj Six Pack je založený na LED technolģii šetrnej k životnému prostrediu, keďže má malú spotrebu energie. V porovnaní so štandardnými blindrami je možné so SixPackom vytvárať rôzne svetelné variácie a efekty použiteľné na akéjkoľvek akcii a podujatí.

 

V spolupráci so spoločnosťou SGM a pri príležitosti blížiaceho sa konca roku 2014 sme pre Vás pripravili špeciálnu cenu na produkt SGM SixPack SP6.

 

                        12 kusov         24 kusov             48 kusov

SixPack            1.260 €            1.170 €               1.099 €

 

Ceny sú uvádzané za kus bez DPH.

Štandardná cena produktu je pre SixPack SP6 1.990 Euro bez DPH za kus.

Nepremeškajte túto špeciálnu akciu, ktorá trvá len do 30.12.2014 a potvrďte svoj záujem oficiálnou objednávkou na náš mail.