Jedinečná novinka už predstavená...

Dátum: 08.09.2017
Kategórie: Produkty  Podujatia 
Súvisiace produkty: MegaPointe 

MegaPointe predstavuje nový referenčný bod a medzník v sérii rotačných hláv od Robe. Definuje nové štandardy a technologické očakávania posunutím originálnej koncepcie all-in-one zariadenia na vyššiu priečku. Dôkladne vytvorená optika v spojení s exkluzívnym 470W svetelným zdrojom s krátkym oblúkom vytvára jasné paralelné lúče, skvelé spot gobo projekcie, má super-rýchly pohyb, hladké CMY miešanie farieb a množstvo ďalších efektov tvarujúcich svetlo v režimoch Spot, Beam alebo Wash.

MegaPointe ponúka zoom v rozsahu 1,8° - 21° v režime Beam (lúč je ostrý, jasný a mocný) a 3° - 42° v režime Spot s kryštálovo čistým jasným výstupom cez prednú šošovku s priemerom 150mm, celkovým svetelným tokom 20 375 luménov a CRI indexom >80.

Nový Effects Engine napomáha v tvorbe inventívnych rôznorodých vzdušných projekcií s vopred nastavenými 12 dynamickými efektami a vzormi. Projekcie je možné ďalej upraviť pomocou beam shapera, ktorý emuluje efekty irisovej clony, je rotačný a indexovateľný. Light a Medium frostrové filtre v kombinácii s ľubovoľnou farbou zo systému miešania farieb CMY dokážu vytvoriť hladké a jednotné plošné nasvietenie.

MegaPointe obsahuje statický 14-slotový a otvorený gobo kotúč so sklenenými gobami pre presné povrchové projekcie a vzdušné efekty, pričom druhý kotúč pracuje s 9 rotačnými, indexovateľnými a vymeniteľnými gobami. Tie je možné kombinovať s dvojcestným animačným kotúčom a ktorýmkoľvek gobom alebo ich použiť samostatne pre vylepšenie či vytvorenie výnimočne jemných a detailných efektov a projekcií. Svetelný výstup je možné ďalej upravovať diaľkovo ovládaným hot-spotom a sériou vopred naprogramovaných náhodných strobe a pulzných efektov.

MegaPointe pokračuje v znamení menšie-ľahšie-jasnejšie so svojou nízkou hmotnosťou len 22kg. Vďaka svojím parametrom sa toto multi-funkčné, viacúčelové svietidlo skvelo hodí pre live koncerty, festivaly, EDM & dance extravaganzy, TV produkcie, vonkajšie podujatia a všetky typy live eventov a permanentných inštalácií. Svoje prvé vystúpenie zaznamenali na tohtoročných letných EDM / dance music festivaloch v Holandsku a Nemecku.

Uvedenie MegaPointe na trh je celosvetovo podporované sieťou distribútorov Robe, rôznymi výstavami produktov či exhibíciami, kde má každý šancu vidieť tento reflektor v akcii. Najbližšie sa MegaPointe objavia na svojom prvom medzinárodnom obchodnom veľtrhu PLASA London od 17-19. Septembra 2017.