Tetra2 vytvára vynikajúce farby na nasvietenie dekorácií a dokáže tiež robiť úžasné lúčové efekty

Dátum: 23.05.2023
Kategórie: Kultúrne domy a kinosály  Produkty  Stage  Divadlo  Podujatia 
Súvisiace produkty: Tetra 2 

Bobby Therry je  svetelný dizajnér  a pracuje pre rentalovú spoločnosť v Indonézii, ktorá dodáva osvetlenie, LED obrazovky, audio, hliníkové konštrukcie a vybavenie na mnohé rôzne podujatia. Osobne sa špecializuje na osvetlenie veľmi špecifickej a radostnej oblasti a to na svetelný dizajn pre svadby. Do svojich návrhov nedávno zakomponoval svietidla ROBE Tetra2 a to sa stretlo s veľkým úspechom.

 

Vo svojej tvorbe  pre rôzne priestory použil okolo 200 svietidiel vrátane 16 kusov Tetra2, aby zdôraznil drámu, emócie a nezabudnuteľné zážitky tohto mimoriadneho dňa, pričom využil svoj kreatívny talent a predstavivosť.


Jedinečné efekty, ktoré boli vytvorené na pódiu, obsahovali fantastické rovnomerne rozložené lineárne wash-e, hlavne na zvýraznenie prepracovanej výzdoby, ako aj sériu dynamických lúčových efektov.
„Tetra2 vytvára vynikajúce farby na nasvietenie dekorácií a dokáže tiež robiť tieto úžasné lúčové efekty, keď sa používa v „pixelovom režime“ a to môže úplne zmeniť povahu a dojem z priestoru. Zariadenie tiež funguje a dobre sa mieša s takmer akýmkoľvek typom iného svetla." poznamenal Bobby.
Jedným z kľúčov k úspešnému osvetleniu svadobných udalostí je flexibilita zariadenia, aby bolo možné vyladiť všetko pri nastavení a tiež udržiavať celkovo dobrú kvalitu osvetlenia vo všetkých priestoroch.
Bobby na programovanie a spúšťanie osvetlenia pre všetky svoje udalosti používa grandMA3 Full Size.