Novinka medzi profilovacími LED hlavicami v portfóliu ROBE.

Dátum: 29.05.2015
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: ROBIN® DL7S Profile 

Jednou z mnohých noviniek spoločnosti ROBE lighting predstavených na niekoľkých výstavách od Apríla 2015 je tiež novinka v rade produktov série ROBIN DL. Konkrétne je to product s označením DL7S Profile. Táto profilovacia hlavica ako prvá dostala unikátne srdce – LED svetelný zdroj o výkone 800W. Tento zdroj je postavený na kombinácii siedmych rozdielných farieb pre bezprecedentne jemné, stále, čisté a ešte dokonalejšie farbenie s vysokým CRI indexom. Nádherne hlboké saturácie a jemné pastelové farby dokážu vytvoriť jedinečný zážitok z farebného spektra. Systém zaručuje unikátne navrhnutý farebný systém vrátane výborného softvérového dimmeru pre extra jemnú prácu na najnižších stupňoch svietivosti.

Okrem jedinečného farbenia pridáva DL7S systém unikátnych orezávacích klapiek tzv “framing shutter” už z predchádzajúcich osvedčených modelov rady DL, kde štyri na sebe pohybovo nezávislé orezovacie nože s možnosťou rotácie celého systému o 180° umožňujú diaľkovo profilovať svetelný výstup. Systém novo ponúka sériu predprogramovaných sekvencií pre orezávacie tvary. Rýchlosť pohybu je výnimočne vysoká a presná.

Pre projekciu na veľké vzdialenosti bol vyvinutý patentovaný systém ROBE EMS, ktorý dokáže eliminovať vibráciu z pohybu konštrukcií, audio zariadení alebo otrasy podlahy, no primárne je však určený k precíznemu dobrzďovaniu a stabilizácii pri extrémne rýchlom pohybe Pan/Tilt.

Táto hlavica od spoločnosti ROBE je určená predovšetkým pre divadlá, no samozrejme je vhodná tiež pre použitie v televíziach, na rôznych predstaveniach, pre rentalové spoločnosti ako aj na rôzne eventy