Dátum: 02.09.2016
Kategórie: Iné 
Súvisiace produkty:

Aréna Zabrze je moderný futbalový štadión s kapacitou 24,563 miest – jediný komplex svojho druhu v sliezskom regióne na juhu Poľska. Štadión nedávno prešiel kompletnou úpravou s podstatnou renováciou externej štruktúry a diváckych tribún.

Súčasťou renovácie bolo tiež doplnenie štádia o stánky s občerstvením a pohostinstvá, zdravotné a fitness zariadenia, VIP zóny, parkovanie a ďalšie nevyhnutné služby. Spolu s vyhrievaným ihriskom, dvojitým krytým hľadiskom a vysoko-kvalitným systémom osvetlenia a ozvučenia tento štadión oplýva najmodernejším vybavením, ktorého výsledkom môže byť jedine skvelá skúsenosť z každého podujatia.

Nový systém ozvučenia v aréne je založený na produktoch Dynacord electronics a reproduktoroch Community R SERIES, ktoré sa starajú o celkové audio s integrovanou hlasovou signalizáciou požiaru, pokrývajúc tribúny, ihrisko a interiér štadióna. Community R SERIES boli zvolené vďaka svojej kvalite zvuku, schopnosti zvládania vysokej hladiny zvuku a vyhovujúceho šírenia zvuku. 64 kusov reproduktorov Community R2-52 a 4 kusy R2-474 spĺňajú požadovanú úroveň akustického tlaku (SPL), majú vysokú zrozumiteľnosť hlásení a rovnomerné šírenie zvuku po celej aréne. Ovládače a sieť pozostávajú z konzoly Dynacord CMS 2200, DPM 8016 Digital Matrix Manager a P64 audio matrixu kompatibilného s modulárnou sieťou na spracovanie signálu, monitoring systému a s diaľkovým ovládaním. Výkonové zosilňovače Dynacord DSA 8805 vybavené modulmi RCM 810 riadia reproduktory Community, stojany so zariadeniami pozostávajú z hlavného racku a dvoch amp rackov spojených cez redundantnú sieť Dante. Dodatočné príslušenstvo zahŕňa bezdrôtové mikrofóny Sennheiser, slúchadlá Beyerdynamic, monitory Genelec a CD/MP3 prehrávač Denon.

“Systém v aréne Zabrze pre nás predstavuje spoľahlivé, vysoko-kvalitné riešenie pre bezpečnosť, komunikáciu a zábavu,” tvrdí Marcin Zimny, komerčný riaditeľ spoločnosti Tommex. “Jeho zvuk je kvalitný a čistý aj pri hromadnej obsadenosti arény, a zároveň spĺňa úlohu bezpečnostného ako aj zábavného prostriedku.”