Dátum: 16.05.2017
Kategórie: Televízia 
Súvisiace produkty:

Začiatkom marca tohto roku bola jednou z prvých úloh rýchlych a výkonných LED RGBW reflektorov účasť na 13-dielnej kastingovej šou Młodzi Wielcy poľskej televízie TVP. V celkovom počte 46 kusov boli s popredným umiestnením do polkruhu po obvode pódia použité rotačné hlavice Cameo MOVO BEAM 100 ako centrálny efektový kúsok a vizuálny prvok celonárodne známej TV produkcie.

Práca s Cameo sa osvedčila aj vďaka extrémne nízkym nárokom na údržbu ich reflektorov. Cameo produkty sú taktiež známe kvalitnou produkciou svetla, čo sa preukázalo aj pri MOVO BEAM 100. V porovnaní s reflektormi iných profesionálnych výrobcov rotačných hlavíc obstáli ako jasný víťaz, a to v kľúčových oblastiach pre TV štúdio: rýchlosť, presnosť pohybu a koncentrácia svetelného lúča.

Po otestovaní 2 kusov rotačných hlavíc MOVO BEAM 100 sa scénografi okamžite rozhodli investovať do 46 kusov, pre ktoré našiel efektívne umiestnenie v známej TV produkcii.

Rozhodujúcim faktorom bola aj kompatibilita reflektorov s TV kamerami. Okrem efektného LED prstenca so 4 individuálne ovládateľnými RGB segmentmi, ktorý obklopuje 60W Osram RGBW LED, má MOVO BEAM 100 tichú prevádzku s obnovovacou frekvenciou 1000 Hz. Reflektory sú vybavené účinným prepínateľným chladením. S vypnutým chladením pracujú úmyselne s 30% účinnosťou a aj napriek tomu umožňujú plne funkčný TV obraz bez akéhokoľvek rušivého blikania.

S výkonom týchto rotačných hlavíc sú veľmi spokojní nielen prevádzkovatelia TV šou a technici, ale svoje ocenenie našli aj u divákov televízie TVP.