Ani talianska spoločnosť nezaváhala a predstavila svoje novinky vo Frankfurte.

Dátum: 26.05.2017
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: BRICK  MINI BRICK    SCENA LED 200 Fresnel 

Talianská spoločnosť DTS Lighting predstavila tohto roku vo Frankfurte niekoľko noviniek, ktoré mali úspech. Niektoré z nich sú už vo výrobe, no niektoré budú dostupné oficiálne trochu neskôr.

V máji uzrel svetlo sveta Wash light reflektor s ozačením BRICK, ktorý je tvorený 24 kusmi Osram Ostar stage N RGBW LED čipmi s vysokou kvalitou miešania farieb. Reflektor je vybavený krytím IP65, čím je vhodný pre použitie na rôzne účely už či vo vnútri alebo vo vonkajšom prostredí. Je vhodný na dočasné ale aj trvalé inštalácie. Ide o kompaktné a ľahké svietidlo so vstavaným napájacím zdrojom.

Druhou novinkou, ktorá je už oficiálne vo výrobe je scénický reflektor s označením SCENA LED 200. SCENA je vybavená fresnelovou optikou a lineárnym zoomom v rozsahu 6,5°- 70°  a dosahuje index CRI>95. SCENA LED 200 je vysoko výkonný, kompaktný a ľahký LED reflektor vhodný pre divadlá, kultúrne domy, TV štúdia, múzea, výstavy, eventy a pod. Štandardne sa vyrába v prevedení 3.150°K, no dostupná je tiež v 4.000°K a 5.600°K.

Ďalšími predstavenými novinkami sú produkty MINI BRICK a JED. Pokiaľ ide o MINI BRICK, tak je to menší brat produktu BRICK. Je tvorený 12 kusmi Osram Ostar stage N RGBW LED čipmi s vysokokvalitným miešaním farieb. Reflektor je vybavený krytím IP65 a má vstavaný napájací zdroj. MINI BRICK je vysokovýkonný s ultrakompaktným telom a je vhodný na použitie v rôznych oblastiach. Dostupnosť tohto výkonného drobca sa predpokladá počas letných mesiacov – júl a august.

Poslednou štvrtou výraznou novinkou predstavenou vo Frankfurte spoločnosťou DTS Lighting bola LED rotačná hlavica s označením JED, ktorá sa radí medzi menšie hlavice vhodné pre menšie a stredne veľké podujatia a aplikácie. Výzorom pripomína starého JACKa. Ide o SPOT a BEAM projekciu so zoomom 2,2°- 26°. JED má perfektnú farebnú syntézu pre brilantné a živé farby. Veľkosťou je kompaktný a ľahký. Oficiálne spustenie jeho výroby ešte nie je potvrdené, keďže výrobca chce vychytať všetky muchy a pustiť klientom kvalitný produkt.

Produkty, ktoré boli boli spoločnosťou DTS predstavené mali celkovo úspech a veríme, že svojím výkonom a kvalitou nesklamú.