CITY LIGHT SLOVAKIA zaradila do svojho portfólia produkty od amerických spoločnosti Fiilex a AAdynTech.

Dátum: 20.11.2014
Kategórie: Iné 
Súvisiace produkty:

Naša spoločnosť CITY LIGHT SLOVAKIA zaradila v Novembri 2014 do svojho portfólia produkty od amerických výrobcov Fiilex a AAdynTech. Ide o produkty určené predovšetkým pre televízny priemysel.

Produkty značky Fiilex sú kompaktných (malých) rozmerov vhodné pre štúdia aj externé použitie. Sú to produkty v prevedení LED. Viaceré boli tiež ocenené, ako napríklad LED reflektor P360EX (ekvivalent k 350W halogénovému reflektoru) ocenený v roku 2014 na Hot One Awards, ako aj LED reflektor Q500 (ekvivalent k 750W halogénovému reflektoru), ktorý vyhral prestížne ocenenie na The Cine Gear Expo 2014. Okrem spomínaných ocenených reflektorov v tomto roku, patria do portfólia tiež svietidlá s označením: P360, P200, P180E, P100 a V70 – LED svietidlo na stôl s možnosťami nastavenia troch odtieňov bielej – teplá, stredne teplá a studená biela.

Výrobca AAdynTech sa zameriava na výrobu reflektorov určených predovšetkým pre film, tlelevíziu a mobilný produkčný priemysel. Produkty značky AAdynTech sú využívané profesionálmi v spomínaných oblastiach celosvetovo a boli použité pri osvetľovaní podujatí ako napríklad Olympíjske hry v Londýne a Soči, hlavnú ligu svetovej série baseball-u, Emmy a podobne. Reflektory Punch a JAB série poskytujú vysoký svetelný výstup, sú bez blikania (flicker free) a šetria až do 90% nákladov na energiu.

Veríme, že voľba týchto dvoch značiek od svetových výrobcov bude správna a prinesie nový rozmer aj na slovenskom trhu v oblasti filmového a televízneho priemyslu.