Aj tento rok sa bolo na čo pozrieť

Dátum: 05.05.2015
Kategórie: Iné 
Súvisiace produkty:

Rovnako ako každý rok, tak aj tento sa naša spoločnosť CITY LIGHT SLOVAKIA zúčastnila výstavy profesionálnej svetelnej, zvukovej a javiskovej techniky v nemeckom Frankfurte s názvom Prolight & Sound. Výstava tentokrát prebiehala v dňoch od 15. apríla do 18. apríla 2015.

Štandardne sme navštívili nielen stánky našich partnerov, no tiež iné, ktoré mali čo ukázať. Pokiaľ ide o novinky, tých bolo predstavených pomerne dosť. V prípade naších obchodných partnerov to bolo v oblasti svetelnej techniky pomerne pestré. Napríklad talianská spoločnosť DTS lighting predstavila svoje novinky ako sú hlavice EVO, NICK NRG 1401, WONDER S a WONDER D, SCENA LED 80 a SCENA LED 50 v retailovej verzii, ako aj viacero produktov v architektonickej oblasti.

Česká spoločnosť ROBE taktiež ukázala a predstavila novinky ako sú BMFL Spot, BMFL Blade, zo série ROBIN DL4S Profile, DL4X Spot, DL4F Wash, LED stroboskop, nové ParFecty a niektoré ďalšie.

Rovnako ako predchádzajúce dve spoločnosti aj dánsky výrobca SGM predstavil niekoľko noviniek, ako napríklad G-Profile, G1, R2, D2 a podobne.

V prípade riadenia anglická spoločnosť ChamSys prezentovala svoju novinku medzi svetelnými ovládacími konzolami v rade MagicQ s označením MQ80.

Zahanbiť sa nenechal ani ďalší talianský výrobca Studio Due, ktorý predstavil taktiež niekoľko zaujímavých a výkonných produktov ako sú napr. T-Bright v prevedení RGBW, Full Color a White, nová séria Archibar, PARLED, ako aj nová séria zápustných architektonických svietidiel TERRA.

Rovnako ďalší naši partneri predstavili rôzne novinky nielen v oblasti svetla, ale tiež v javiskovej technológii a samozrejme aj vo zvuku.

Ani tento rok sa väčšina vystavovateľov nemusela hanbiť. Myslíme, že každý návštevník si našiel čo hľadal a chcel vidieť.