Dátum: 27.09.2017
Kategórie: Stage  Podujatia 
Súvisiace produkty: MVS Hazer 

Britská rocková skupina Uriah Heep na svojich turné už dlhoročne využíva MVS hazer od Le Maitre. 

Toto leto absolvovali vyše 20 vystúpení na letných festivaloch naprieč Európou. Na každom z nich využili práve MVS. Vedúci výpravy a hlavný svetelný dizajnér Ian (Scampi) Bintliff považuje MVS systém za pravdepodobne najlepší, aký kedy použil. “Hmlové pokrytie je excelentné a krásne visí vo vzduchu. MVS som dokonca použil von na otvorenom stagei, kde mali iné veľké hazere značné problémy a dosiahol som s ním najlepšie výsledky! MVS je navyše najúspornejší hazer, aký som kedy videl. Jedna malá kvapalina vystačí až na takmer päťdesiat 90-minútových šou, čo našich ekonómov (teda mňa!) nesmierne teší!”

MVS hazer je výkonný a všestranný. Dve rôzne rýchlosti a vysoko-výkonné ventilátory slúžia aj na ovládanie sily a smeru hmlového výstupu. Zariadenie navyše ponúka režim oscilácie s aickým otáčaním do strán pri prevádzke. Výber z rôznych hustôt hmly, DMX ovládanie a možnosť polohovania hazera v rôznych uhloch sú ďalšími faktormi, ktoré kapelu pri jeho výbere oslovili. 

V kombinácii s kvapalinou Le Maitre PureHaze produkuje MVS extra suchý výstup s minimálnou stopou a dlhotrvajúcim efektom. 

“Ako vedúci výpravy a zároveň svetelný dizajnér kapely Uriah Heep pracujem s MVS hazerom už vyše 4 rokov a nikdy som s ním nemal problémy. Jednoducho ho zapojím, zapnem, nastavím potrebný objem a nechám ho robiť si svoju prácu. Som s ním nesmierne spokojný a trval som na jeho použití počas nedávneho turné v Thunder UK aréne, na ktorú úplne vystačili len dva kusy, a dokonca aj pre Wembly arénu! A čo viac, vôbec neovplyvňuje hlasivky spevákov! Uriah Heep sú známi vrstvením vokálov, čo mi pred MVS spôsobovalo nekonečné ťažkosti – jeden alebo dvaja speváci neustále skončili s boľavým hrdlom a vyžadovali si vypnutie “dymu”. No odkedy používam MVS, nesťažovali sa ani raz!”, uzatvára Bintliff.