...vynikajúca voľba pre ovládanie...

Dátum: 01.02.2017
Kategórie: Divadlo 
Súvisiace produkty:  

Teatro Nacional Cervantes, tiež známe ako Národné divadlo Buenos Aires v Argentíne, bolo v roku 1995 vyhlásené za národnú historickú pamiatku. Je umiestnené na ulici Córdoba a ukrýva v sebe tri honosne zdobené sály: Salón Maríe Guerrero, Salón Guerrero a Salón Luisy Vehíl, ktorý je známy svojou rozsiahlou výzdobou z lístkového zlata a slúži ako viacúčelová sála. Národné divadlo pred nedávnom znova investovalo do produktov grandMA2 ultra-light.

Daniel Zappietro, LD a hlavný elektrotechnik divadla, zdvôvodňuje svoj výber výrobkov od MA Lighting nasledovne: “Už vyše desať rokov používame grandMA prvej série, ktoré nahradili naše staré konzoly. MA konzoly sú jednou z najlepších investícií, pre ktoré sme sa rozhodli a sám ich považujem za najlepšie svetelné pulty, s ktorými som sa za posledných 10 rokov stretol, a preto sme sa aj tento rok rozhodli rozšíriť náš inventár o grandMA2 ultra-light. Ďalším podstatným dôvodom pre pokračovanie v spolupráci s MA je ich podpora a technická pomoc pod vedením Antonia Agra a jeho tímu. Ich oddelenie scénickej technickej pomoci ponúka najlepší servis v krajine, vďaka čomu sme zmenili naše celkové vnímanie úrovne kvality zákazníckych služiebm, ktoré sú poskytované na našom trhu.”

Od roku 2006 našli v národnom divadle svoje uplatnenie MA ovládacie systémy, ktoré pozostávajú z: 1ks grandMA full-size, 1ks grandMA micro, 1ks MA NSP (Network Processing Unit) a 1ks MA 2Port Node onPC Pro. “Všetky jednotky pracujú stále bezchybne – každý deň – od rána do večera,” vraví Antonio Agra, CEO oddelenia scénickej techniky SRL a hlavný MA distribútor pre Argentínu a Uruguaj.