Dátum: 23.05.2017
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty:            

Taliansky výrobca Luci della Ribalta predstavil na tohtoročnej výstave profesionálnej svetelnej a zvukovej techniky ProLight & Sound vo Frankfurte rad nových reflektorov postavených na žiadanej technológii LED.

Skupinu noviniek otvára technológia miešania farieb RGBCL (red-green-blue-cyan-lime), ktorá bude súčasťou výbavy pripravovaných PLUS verzií už známych reflektorov Alba a Astro v prvej polovici júna 2017.

Úplnými nováčikmi sú Cetra a Arpa – reflektory troch kategórií: fresnelové, plankonvexné a profilové, oba vo verziách teplej a studenej bielej (3200K a 5600K). Pracujú s vynikajúcim indexom CRI >90, vďaka ktorému poskytujú skvelý optický výkon v akomkoľvek uhle a tvarovaní svetelného lúča. Zatiaľ čo Cetra pracuje so zdrojom s výkonom 100W, Astra ponúka výkon 150W. Samozrejmosťou aj naďalej ostáva PWM (Pulse Width Modulation) stmievací modul ovládateľný protokolom DMX alebo manuálne na zadnom paneli reflektorov. Oba typy sú dostupné so širokým alebo úzkym rozsahom zoom, čím len zvyšujú svoju všestrannosť.

Kombinácia štýlového dizajnu, ekonomickej prevádzky a kompaktnej konštrukcie týchto reflektorov z nich vytvára viacúčelové osvetlenie, ktorému sa potešia nielen divadlá a televízie, ale aj obchodný a architektonický priemysel.