Kolekcia D.T.S. svietidiel - projektorov - Delta 8 B, FOS Power bar, Titan Solo a DIVE 9R - bola trvalo inštalovaná na osvetlenie veže „Drum"

Dátum: 16.09.2014
Kategórie: Iné  Architektúra 
Súvisiace produkty:          

 

 

 

 

MLC Centre, ktoré sa vypína do výšky 67 poschodí nad Martin Place v Sydney bolo navrhnuté slávnym austrálskym architektom Harrym Seidlerom. Budova bola otvorená v roku 1976 a vďaka nadčasovému dizajnu sa stala kultovým poznávacím znakom mesta.

 

V súčasnosti komplex zahŕňa samotnú vežu s komerčnými priestormi, maloobchodný areál a divadlo Theatre Royal. Stav budovy v posledných rokoch si vyžiadal projekt na obnovu v hodnote 300 miliónov dolárov. Vlastníci budovy oslovili austrálskeho umelca Mathew Johnsona aby vytvoril umeleckú svetelnú inštaláciu. D.T.S. Austrália zabezpečilo umelca s riešením pre svetelný dizajn, kabeláž a ovládanie.

 

Kolekcia D.T.S. svietidiel - projektorov - Delta 8 B, FOS Power bar, Titan Solo a DIVE 9R - bola trvalo inštalovaná na osvetlenie veže „Drum" a na dočasné nasvietenie lešenia. Nasvietenie je v prevádzke 365 dní v roku od 17:30 do 24:00.