Dátum: 05.10.2017
Kategórie: Divadlo 
Súvisiace produkty:

Prvé nitrianské divadlo bolo postavené v roku 1883 s kapacitou 360 miest. Deväť metrové javisko bolo osvetlené petrolejovými lampami. Budova stála na ploche terajšieho divadla a slúžila nitrianskej verejnosti až do jej zničenia leteckou bombou v druhej svetovej vojne. Cez rôzne úskalia ktoré prinášala doba sa až v roku 1992 presťahovalo Divadlo Andreja Bagara do novo vybudovanej budovy, ktorá je jedna z najväčších a najmodernejších divadelných budov na Slovensku.

Ani v súčastnosti divadlo nespí. Snaží sa napredovať, pracuje s najmodernejšími technológiami, aby mohlo divákovi ponúknuť najlepšie zážitky zo sledovania.

Ak chceli naplno využiť potenciál divadla, potrebovali komunikačný (inšpicientský) systém vysoko kvalitný a spoľahlivý. Práve preto si vybrali digitálny komunikačný systém od spoločnosti Green Go. Tento systém získal viacero prestížnych ocenení, napríklad v Londýne na Plasa Show INNOVATION AWARD, v Las Vegas na LDI BEST DEBUTING PRODUCT OF THE YEAR a ROCK OUR WORLD AWARD.

Unikátny systém ponúka napájanie cez PoE, viac ako 3000 užívateľov, viac ako 250 skupín, súkromné hovory, digitálne audio, viac ako 32 kanálov...

Komunikačný systém v divadle pozostáva z viacerých stolových staníc pre inšpicientov na hlavnej sále a v štúdiu, pre svetelných technikov, zvukárov a strojníkov. Káblové Beltpacky používajú prevažne v štúdiu osvetľovači, strojníci a zvukári. Pre väčšiu mobilitu využívajú bezdrótovú technológiu. Okrem uvádzačiek využívajú bezdrôtové beltpacky aj strojníci.

Green Go si stále zvyšuje obľubu medzi užívateľmi. Je to vďaka jednoduchosti, spoľahlivosti a fllexibilite.