Inovatívny produkt v profesionálnej oblasti...

Dátum: 25.11.2016
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: GlassMak 

Jednotné osvetlenie, excelentné vykreslenie farieb osvetlených objektov, praktické a presnosné zariadenie s vynikajúcim výkonom – to všetko v sebe ukrýva zrkadlové make-up svetlo GlassMak, vyvinuté špeciálne pre potreby umeleckého, televízneho alebo divadelného priemyslu, ako aj fotoateliérov a kozmetických, či kaderníckych salónov.

Integrované podsvietenie tvorené kvalitnými LED pásmi rovnomerne, a hlavne prirodzene osvetlí zákazníkov, a tým podstatne uľahčí prácu vizážistov alebo kaderníkov. V závislosti od prostredia a potrieb klientov je možné upraviť teplotu farieb od 3000°K do 5600°K postupným a veľmi jemným ladením. GlassMak pracuje s indexom CRI vyšším ako 95 a TLC indexom 92 v oboch farbách s možnosťou stmievania, vďaka čomu je práca s ním flexibilnejšia. 

S rozmermi 74x12x84cm a váhou max 17kg je zariadenie praktické na prenos a uloženie. Naviac je zrkadlo vybavené praktickým kompaktným krytom, ktorý ho pri prenose chráni a uľahčuje jeho manipuláciu. Rýchlu a jednoduchú montáž dopĺňa praktický držiak pre batériu typu V-Lock (12-35V DC) na použitie v teréne.