Ocenenie Mondo*Dr získalo aj DTS vďaka svojím produktom

Dátum: 08.09.2017
Kategórie: Club & Bar 
Súvisiace produkty: NICK NRG 1201   

Začiatkom tohto roka sa v Mexico City rozšírili rady nočných klubov o nového člena s názvom My Way. Aj napriek jeho krátkemu pôsobeniu nastavil latku pomerne vysoko, a to najmä vďaka fenomenálnemu osvetleniu a vizuálnej inštalácii, spolu s moderným audio systémom, ktoré upútavajú pozornosť mnohých návštevníkov.

Klub je zvnútra rozdelený do troch hlavných sekcií – bar, tanečný parket a tzv. kocka. Každá zo zón má svoj charakteristický štýl, o čo sa postaral Ricardo Flores, projektový manažér celej inštalácie.

Aby sa dosiahlo požadované dynamické osvetlenie v hlavných častiach klubu, zvolili návrhári širokú škálu rotačných hlavíc od DTS. Po obvode kocky, hlavnej atrakcie klubu, sú upevnené rotačné hlavice JACK v celkovom počte 30 ks. Po priestoroch klubu sú rozmiestnené rotačné hlavice MAX v počte 23 ks a 10 ks reflektorov NICK NRG 1201 je nainštalovaných nad tanečným parketom, sfarbujúc celý priestor klubu a vytvárajúc požadovanú atmosféru.  

My Way bol touto inštaláciou jedným z výhercov tohtoročných Mondo*Dr Awards a zaradil sa medzi najprestížnejšie nočné kluby v krajine.