...po spokojnosti s produktami od výrobcu ROBE zvolila produkčná spoločnosť opäť túto značku pre svoje ďalšie TV štúdio...

Dátum: 25.03.2015
Kategórie: Televízia 
Súvisiace produkty: Pointe® 

Srbský distribútor dodal pre významnú hudobnú a telvíznu produkčnú spoločnosť Grand Production v Srbsku 32 kusov Robe Pointe, ktoré boli nainštalované v Štúdiu 1, v štúdiovom komplexe Filmski Grad v Belehrade.

Spoločnosť Grand Production je tvorcom viacerých rôznych televíznych programov vrátane populárnych hudobných televíznych programov vysielaných na prvom srbskom TV kanáli, na OBN v Bosne a Hercegovine a na Kanále 5 v Macedónsku.

Táto posledná inštalácia Robe Pointe je prípravou na produkciu novej série “Grand Stars”. Pre tieto reflektory sa klient rozhodol na základe predchádzajúcich úspešných inštalácii ROBE produktov v Štúdiu 5 a 7.

Kamery sa po Štúdiu 1 hýbu v uhle 360°, preto je osvetlenie navrhnuté tak, aby nové Pointe zdokonalili vzhľad tejto poslednej série nielen na kameru ale tiež pre živé publikum v štúdiu.  Hlavným dôvodom pre výber týchto svietidiel bola ich kompaktná veľkosť a ľahká váha, ako aj fakt že môžu byť zavesené jednou osobou. Z hľadiska funkcie je klient ohromený rýchlosťou Pointe v otáčaní a nakláňaní sa ako aj 6 a 8- facetovou prizmou, ktorá môže byť kombinovaná s gobom a hmlou, čím vytvára nádherné efekty.

Relácia “Grand Stars”, pre ktorú sa nainštalovali spomínané Pointe prebieha každý rok od roku 2004, kde sa vyberie najnovšia vychádzajúca hviezda a pripojí sa k tímu Grand Production.