Dátum: 08.09.2017
Kategórie: Iné  Stage  Podujatia 
Súvisiace produkty: LED WASH XL 

Holandský svetelný dizajnér Ruben de Snoo zvolil na osvetlenie hudobníkov Jett Rebel a optické prehĺbenie klubovej scény nové plošné reflektory od CLF Lighting s nezávisle ovládateľnými LED lištami.

Rubena potešil najmä dvojitý systém šošoviek každého zariadenia. “Vďaka dvom odlišným typom šošoviek som mohol vytvoriť jednotné nasvietenie celej skupiny, zatiaľ čo ostatné reflektory slúžili na spodné osvetlenie každého z jej členov. Navyše dokázali vyprodukovať hladké a sýte pastelové farby,” dodal de Snoo.

“LEDwash XL je kompaktné, ľahké zariadenie, ktoré sme mohli jednoducho aplikovať v našich šou, preto bude jednoznačne súčasťou nášho klubového turné v druhej polovici tohto roku,” potvrdil de Snoo.

LEDwash XL je jedinečné plošné svietidlo s dvoma LED segmentami. Dve horizontálne LED lišty je možné manuálne nakloniť a samostatne ovládať. Vďaka 30° a 50° šošovkám je možné zariadenie využiť ako plošný reflektor s obomi navzájom sa doplňujúcimi časťami. Okrem toho je tento šikovný reflektor využiteľný na osvetlenie dvoch odlišných plôch súčasne.