Svetový výrobca ECLER ponúka skvelé akustické riešenie v podobe ľahkých absorbčných panelov LEA

Dátum: 09.11.2020
Kategórie: Hotely a reštaurácie  Kancelárske priestory  Club & Bar  Divadlo  Architektúra 
Súvisiace produkty:

ECLER ACOUSTICS – zvuková izolácia vyvinutá s cieľom zlepšenia kvality zvuku a akustického pohodlia. Ponúka skvelé akustické riešenie v podobe ľahkých absorbčných panelov LEA (Lightweight Ecological Absorbent), vyrobených z recyklovaného materiálu plastových fliaš (PET). Vďaka svojim ekologickým vlastnostiam, použitiu recyklovaných materiálov a svojej povahe, ako bezpečného produktu pre ľudí, prispieva k rozvoju udržateľných projektov a môže pomôcť získať certifikáty ako LEED a WELL pre udržateľné budovy.

 

Akustické vlastnosti panelov zabezpečujú vysokú absorbciu stredných a vysokých frekvencií. Tieto vlastnosti zabezpečujú výrazné skrátenie času dozvuku v miestnosti, čo sa odráža na lepšom akustickom komforte – lepšej zrozumiteľnosti, zníženej únave sluchu, lepších podmienkach pre počúvanie hudby atď. Vďaka jednoduchej inštalácii (na stenu, alebo na strop) a atraktívnemu dizajnu, je škála ich použitia veľmi rozmanitá tak pre nové projekty, ako aj rekonštrukcie.


Kolekcia POINTS OF VIEW, navrhnutá v spolupráci s Luisom Eslavom, bola špeciálne vytvorená pre priestory ako sú reštaurácie, hotely, športové centrá, kancelárie, konferenčné priestory, alebo učebne. Pozornosť sa venovala akustickému výkonu, avšak s ohľadom na vizuálnu stránku takéhoto prvku, ktorý musí buď splývať s prostredím, zostať bez povšimnutia, alebo dať priestoru osobitosť. ECLER ACOUSTIC preto ponúka atraktívnu škálu dizajnov s neobmedzenými estetickými možnosťami.

 

Veľkosť panelov:

1. 595 x 595 x 20 mm

2. 1190 x 595 x 20 mm

3. ∅950 x 40 mm

 

Composer: https://www.ecler.com/composer/

 

ECLER ACOUSTIC: https://www.ecler.com/acoustics-en.html

 

POINTS OF VIEW: https://www.ecler.com/acoustics-en/points-of-view.html

 

Product Guide 2019: https://www.ecler.com/support/downloads/product-guides/3413-ecler-acoustics-lookbook-2019-english/download.html