Na Medzinárodnej obchodnej prehliadke javiskového zariadenia ADB predstavilo novinku roka 2019 ORKIS PROFILE

Dátum: 28.11.2019
Kategórie: Stage  Podujatia 
Súvisiace produkty: KLEMANTIS  ORKIS   

V týchto dňoch sa v Paríži konala Medzinárodná obchodná prehliadka javiskového zariadenia (JTSE), kde sa oficiálne predstavilo mnoho výrobcov a jedným z nich bola aj talianska spoločnosť ADB, ktorá tu predstavila svoju novinku roka 2019 ORKIS PROFILE. Ide o šesťfarebný LED reflektor s vymeniteľnou optickou jednotkou.

Samotný reflektor je navhnutý tak, aby spĺňal potreby tých najnáročnejších návrhárov osvetlenia, čo do stmievania, kvality svetla či rovnomernosti lúča.

Optika ORKIS PROFILE bráni skreslenie obrazu a chromatickej aberácii, poskytuje aj vysoký svetelný výkon, rovnomerné rozloženie svetla a dokonalú ostrosť s jeho šesť čepeľovým rámovacím systémom. Po úprave sa čepele môžu zabezpečiť vďaka špeciálnemu uzamykaciemu systému. Dve zoom jednotky, 12°-30° a 22°-50°, možno ľahko vymeniť za pár sekúnd vďaka  "Fast Optical Mount" systému, ktorý umožňuje otáčanie zoomu spolu s čepeľou a gobo.
Rovnako ako ORKIS FRESNEL, ORKIS PEBBLE, OKSALIS či KLEMANTIS aj ORKIS PROFILE je založený na technológii HCR, ADB & Claypaky s exkluzívnou platformou.