Dátum: 21.08.2019
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: BGV-D8+ reťazové zdvíhacie motory 

Pred 25 rokmi vstúpila na trh nemecká spoločnosť ChainMaster so zdvíhacími zariadeniami pre oblasť zábavného priemyslu a dodnes si urdžiava najvyšší štandard kvality a inovatívnosti.  Medzi ich projekty patria: Louvre, Opera v Štokholme, Lanxess Aréna v Kolíne, divadlo Nokia v Los Angeles, Kremeľský palác či National Convention Center v Katare. Za zmienku stoja aj veľkolepé podujatia ako Eurovision Song Contest, olympijske hry ale aj iné hudobné produkcie známych umelcov.

Spoločnosť ChainMaster je dôsledná nielen v kvalite produktov ale aj v kvalite služieb spojených s užívaním jej produktov. Obchodní partneri po celom svete zabezpečujú záručný i pozáručný servis na zdvíhacie motory ChainMaster.

Aj to je dôvod prečo sa zákazníci rozhodnú pre ChainMaster.

Inak tomu nebolo ani v prípade rentalovej spoločnosti El Miňo, ktorá si ako prvá rentalová spoločnosť na Slovensku zakúpila nový model zdvíhacieho motoru D8 Plus 750kg.  Zvýsená bezpečnosť, flexibilita a efektívne vybavenie pre komplexné zaťaženie sú hlavnými prvkami BGV D8 Plus reťazového motora. Samotný motor vrátane 24 metrovej reťaze váži len 64kg a poskytuje nosnosť až 750kg v bezpečnostnej triede D8 Plus. Spolu s atraktívnou cenou sa stáva výnimočnou voľbou pre rentalové použitie.