Hurricane, s.r.o. s batériovými reflektormi P-1 od SGM Light A/S na prestížnej medzinárodnej konferencii ministrov financií EÚ v bulharskej Sofii

Dátum: 21.05.2018
Kategórie: Obchody  Podujatia 
Súvisiace produkty: P-1 

Hurricane, s.r.o. je vôbec prvou spoločnosťou na Slovensku, ktorá do svojho portfólia profi osvetlenia zaradila aj 2 sety kompaktných batériových reflektorov P-1 od svetového výrobcu SGM Light A/S v celkovom počte 8 ks svietidiel. Stabilný partner od roku 1998, ktorý si získal popredné miesto v technickom zabezpečení eventov, konferencií, TV show, koncertov, výstav, módnych prehliadok a pod..  Tak ako v minulom roku aj teraz sa Hurricane s.r.o. podieľal na zabezpečení prestížnej medzinárodnej konferencie pre ministrov financií Európskej Únie a zástupcov bánk tento rok v apríli v hlavnom meste Bulharska v Sofii, nakoľko je predsedníckym mestom EÚ.

“Batériové reflektory P-1 s RGBW LED spĺňali všetky požiadavky na vysokú svietivosť a bezkáblové riešenie, ktoré sme využili pre nasvietenie portálov v podchode pri galavačeri. Práve preto boli efektívnym a účelovým riešením," vyjadril svoju spokojnosť majiteľ Hurricane s.r.o. Martin Štefanek.