Fira Barcelona Grand Via hostila jubilejný ročník výstavy ISE 2024

Dátum: 14.02.2024
Kategórie: Kultúrne domy a kinosály  Produkty  Hotely a reštaurácie  Obchody  Kancelárske priestory  Galérie a múzeá  Iné  Kostoly  Televízia  Club & Bar  Stage  Divadlo  Architektúra  Podujatia 
Súvisiace produkty:

Na prelome mesiacov január a február sa v Barcelone konala výstava ISE – Integrated Systems Europe 2024 na výstavisku FIRA BARCELONA.

 

Spoločnosť ISE je už 20 rokov v centre technologického vývoja a inovácií v oblasti integrácie AV systémov. S viac ako 1 300 vystavovateľmi vo ôsmich  technologických zónach na historicky najväčšej výstavnej ploche doteraz.

 

Každým rokom naberá toto podujatie čoraz väčšie rozmery čo do počtu vystavovateľov, ale aj návštevníkov. Prináša zakaždým novinky vo svete technológií profesionálneho aj domáceho využitia a to až vo vyše 35 produktových kategóriách.

 

Nebolo to však len o vystavovaných produktoch, ale aj o prednáškach, seminároch, prezentáciách, dialógoch a hlavne o stretnutiach.

 

Náš tím sa na túto výstavu každoročne veľmi teší z profesionálneho hľadiska kvôli čerpaniu nápadov, nových možností a ukážok noviniek ako takých. No nie sú to len obchodné stretnutia a nadväzovanie nových obchodných väzieb, ale aj priateľské stretnutia s našimi dlhoročnými dodávateľmi.

 

Prinášame vám teda malý súhrn toho, čo sme na jubilejnej výstave ISE 2024 v Barcelone videli.

Radi sa s vami podelíme s novinkami a zážitkami pri osobných stretnutia.