Novomatic Fórum je miesto, kde ekonomika, umenie, kultúra a veda oslávili svoje prepojenie

Dátum: 09.09.2019
Kategórie: Produkty  Architektúra 
Súvisiace produkty: SLIMBAR RGBW  TERRA séria  ARCHI 40 RGBW  PARLED 100 DRS RGBW/FC 

Novomatic Fórum je miesto, kde ekonomika, umenie, kultúra a veda oslávili svoje prepojenie. Budova Novomatic Fórum ponúka ideálne prostredie pre mnoho druhov nezabudnuteľných podujatí. Okrem banketnej sály so štylistickými prvkami sú tu aj tri salóniky v rôznych veľkostiach. Vo všetkých sa nachádzajú najmodernejšie technológie a sú ideálne pre stretnutia, konferencie či školenia.

Budova je zaujímavá nielen zvnútra ale aj zvonku. Jej predchádzajúci spôsob osvetlenia bol koncipovaný tak, že využíval tradičné svietidlá s vysokou spotrebou energie. Pri výmene svietidiel sa muselo myslieť na obmedzenie, ktoré znemožňovalo zaviesť DMX káble predovšetkým v spodnej časti budovy. Jediným riešením bolo použiť zemné svietidlá s bezdrôtovým ovládaním (WI-DMX). Bolo otestovaných niekoľko typov a voľba padla na zemné svietidlá TERRA PLUS RGBW RDM od výrobcu STUDIO DUE, ktoré majú inovatívne nastavenie náklonu (TILT). Schéma osvetlenia budovy zahŕňala aj druhé poschodie, kde cieľom bolo vytvoriť zjednotené a homogénne stĺpy svetla. Tieto požiadavky naplno splnili svietidlá PARLED 100 DRS RGBW

Logo nachádzajúce sa nad hlavným vchodom bolo osvetlené pomocou kombinácie SLIMBAR RGBW a ARCHI40 RGBW. Ide o veľmi kompaktné a modulárne lineárne osvetlenie, ktoré je ideálne pre akcentové svietenie.

No a výsledok?...posúďte sami.