Svietidlá Focus Zoom sú obľúbené aj u svetových svetelných dizajnérov a to vďaka ich rozsahu svetelného lúča

Dátum: 06.12.2019
Kategórie: Galérie a múzeá  Architektúra 
Súvisiace produkty: Focus Compact T DMX  Focus HP T DMX 

Každý rok viac ako 300 000 návštevníkov navštívi malebné španielske mesto San Sebastián na severe Španielska. Často sem prichádzajú navštíviť nádherné akvárium Donostia, ktoré je domovom viac ako 31 rôznych akvárií, z ktorých najväčšie obsahuje viac ako 1 500 000 litrov vody. Tu sa návštevníci môžu tešiť pohľadom na najpozoruhodnejšie morské tvory z celého sveta.

Okrem nádherných akvárií sa v Donostii nachádza múzeum, ktoré je venované námornej histórii regiónu San Sebastián a životu v mori všeobecne. Pre najnovšie výstavy múzea bolo vo vitrinách použité osvetlenie od výrobcu CLS. Tvorcovia svetelného dizajnu na vytvorenie výnimočnej svetelnej kompozície použili kombináciu svietidiel FOCUS COMPACT T DMX a FOCUS HP T DMX.

Na fotografiach môžete vidieť, prečo sú svietidlá FOCUS ZOOM tak obľúbené aj u svetových svetelných dizajnérov. Je to ich masívnym rozsahom svetelného lúča, ktorým možno zachytiť malé ale i obrovské objekty. Vďaka otvoru je možné ľahko založiť farebné korekčné filtre a s CRI 95 zaručene poskytnú krásne a korektné zobrazenie.