Spoločnosť ROBE je celosvetovo uznávaná spoločnosť vo svete profesionálnej svetelnej techniky

Dátum: 30.10.2019
Kategórie: Televízia  Stage  Podujatia 
Súvisiace produkty: BMFL Spot  BMFL WashBeam  CycFX 8  LEDBeam 150      MegaPointe  miniPointe®  Pointe®  Spiider® 

Spoločnosť ROBE je celosvetovo uznávaná spoločnosť vo svete profesionálnej svetelnej techniky. Tento fakt potvrdilo aj použitie ich produktov na svetovo významných akciách.

 

Jednou z nich bol Medzinárodný filmový festival v Karlových Varoch (KVIFF). Svetelný dizajn pre tento ročník bol v rukách bratov Michala a Simona CABAN (obecne známi ako CABANI), ktorí to poňali dosť netradične. Otvárací ceremoniál potieral zákony gravitácie a to vďaka akrobatom  z "Jednotka rychlého nasazení", ktorí doslova lietali. Preto bolo potrebné mimoriadne presné a špecifické osvetlenie. Tieto požiadavky splnila rotačná hlava MegaPointe a spolu s trussmi a motormi vynikol tento výnimočný výsledok.

 

Za KVIFF nezaostával ani hudobný festival LOLLA PALOOZA, ktorý sa konal v Berlíne. Vzhľadom na početnosť vystúpení a interprétov bolo pre každé vystúpenie potrebné vytvoriť inú kombináciu svetelných hláv. Okrem MegaPointe boli použité aj Spiider-y či BMFL Spots a BMFL WashBeam, ktorý vďaka širokému lúču, excelentným farbám a ohromujúcemu svetelnému výstupu až 300.000 LUX pri 5m, bolo to pravé pre tvorcov svetelného dizajnu i divákov.

 

Produkty ROBE sa s veľkou obľubou používajú aj v televíznych show. Pre Pointe, miniPointe, LEDBeam, LEDWash či CycFX 8 sa rozhodli aj v Johanesburgu, kde sa začal nový ročník 2019 svetovo známej speváckej show THE VOICE. Výsledkom bolo nezabudnuteľných 8 show a to aj vďaka 150-tim ROBE hlavám.