Väčší, odvážnejší, jasnejší - taký je nový LEDBeam 350™

Dátum: 16.07.2021
Kategórie: Kultúrne domy a kinosály  Produkty  Televízia  Stage  Divadlo  Podujatia 
Súvisiace produkty: LEDBeam 350 

ROBE v nadväznosti na veľmi úspešný LEDBeam 150 ™ predstavuje nový, väčší a účinnejší LEDBeam 350™, ktorý vyniká silnými beamovými lúčmi a nádherným washom.

Vysokovýkonné multičipy 12 x 40 W poskytujú dostatok sily na RGBW alebo  CMY miešanie farieb a 66 vopred zmiešaných farieb a tónov, vrátane bielych. Samozrejmosťou je aj nepostrehnuteľné vyblednutie do čiernej.

ROBE pridalo pokročilejšiu technológiu, ktorá zachováva veľkolepý rozsah zoomu od 3,8° až do 60° a inovatívnu technológiu povrchovej úpravy objektívu, ktorá udržuje šošovky čistejšie a bez škrabancov.

LEDBeam 350™ má v sebe aj CPulse ™, čo je vysoko rešpektovaný riadiaci systém Pulse Width Modulation, ktorý odstraňuje akékoľvek blikanie kamier na obrazovke, vďaka čomu sú LEDBeam 350 mimoriadne vhodné pre prácu s najpokročilejšími HD a UHD kamerami a teda jeho použitie v televízií je bezproblémové.

Vďaka výnimočnému tichému chodu, pokročilému chladiacemu systému a novým krokovým motorom so super plynulým zoomom, efektu volfrámovej žiarovky od 750W do 2 500 W a variabilnému CTO od 2 700 K do 8 000 K, je toto svietidlo ideálne aj pre divadelné použitie.

Režim kompatibility zaručuje použitie všetkých funkcií vrátane rýchleho pohybu, miešania farieb a zoomu bez problémov súčasne s menším modelom LEDBeam 150  a to s rovnakým ovládaním na jednej svetelnej konzole.

 

 

 

LEDBeam 350 Product Video from ROBE lighting on Vimeo.