Išlo o komplexnú rekonštrukciu po každej stránke

Dátum: 21.09.2021
Kategórie: Kultúrne domy a kinosály  Produkty  Divadlo 
Súvisiace produkty: ARES XS  G60-W8  Emerald  SCENA LED 200 PC  SCENA LED 200 MZ FC  Hippotizer Nevis+  DXS18 18" aktívny subwoofer  DZR12 / DZR12W Aktívny reprobox  DZR15 / DZR15W Aktívny reprobox 

Mesto Kráľovský Chlmec sa začiatkom tohto roka rozhodlo pre celkovú rekonštrukciu svojej kultúrnej sály.

 

Išlo o komplexnú rekonštrukciu po každej stránke. Sála dostala nový šat v podobe látkového vybavenia, novej javiskovej podlahy či baletizolu ale premena nastala predovšetkým po technickej stránke. O osvetlenie hľadiska sa starajú dizajnové svietidlá CLS Emerald Série 6 ako aj stmievateľné Proled LED pásy na stenách.

 

Javisko odteraz bude zaliate svetlom svietidiel DTS SCENA  a CLF ARES a nesmieme zabudnúť na ozvučenie. Voľba padla na výrobcu Yamaha a celý zvukový systém je možné ovládať analógovým mixážnym pultom. 

 

Nezabudlo sa ani na projekciu a pre väčšiu mobilitu bolo zvolené prenosné projekčné plátno  Gerriets Vario32 vo vlastnom hliníkovom ráme, ktoré možno jednoducho zbaliť do prenosnej tašky. Projektor BARCO G60-W8 spolu s media serverom GreenHippo NEVIS sa postarajú o dokonalý obraz.

 

Zadávatelia kládli tiež dôraz na akustiku v sále a pre jej zlepšenie sme inštalovali akustické panely ECLER, ktoré sú nielen funkčné ale aj estetické. 

Sme radi, že sme boli súčasťou tejto premeny a kultúrnej sále v Kráľovskom Chlmci prajeme veľa spokojných návštevníkov.