Aj tohto roku sa uskutočnila prezentácia noviniek v osvetlení pre televízny a filmový priemysel

Dátum: 18.12.2015
Kategórie: Iné 
Súvisiace produkty: AREA 48 Soft    PIPELINE  PIPELINE REPORTER  SL1              F8 LED Fresnel  F8-200 LED Fresnel  NEWZ 

Tak ako každý rok v Novembri, tak aj tento naša spoločnosť organizovala prezentáciu profesionálnych LED technológii pre film a televízie. Okrem iného sme predstavili aj novinky od popredných svetových výrobcov v tejto oblasti, ako sú Zylight, Brother,Brother & Sons (BB&S), Fiilex a DMG Lumiere.

Z noviniek bol predstavený od amerického výrobcu Zylight LED fresnelový reflektor F8 200, silnejší brat predchádzajúceho reflektora s označením F8 100 a taktiež bolo predstavené nové profesionálne kamerové svietidlo s označením NEWZ.

Od dánskeho výrobcu BB&S sme okrem AREA 48 Soft a FLYER predstavili produkty zo série Pipeline, ktoré boli na výstave IBC 2015 v Amsterdame ocenené dvoma cenami a to TVTechnology a TVBEurope ako “Best of Show”.

Rovnako boli ukázané LED zostavy pre prenosové a reportážne vozidlá od už spomínaného amerického výrobcu Fiilex. Novinkou medzi výrobcami v našom portfóliu bol francúzsky výrobca DMG Lumiere s produktom SL1 – LED svetelný panel pre film a televíziu.

Okrem týchto spomínaných produktov určených pre filmový a televízny priemysel boli opätovne predstavené aj efektové zložky pre televíziu od českého výrobcu ROBE Lighting.

Všetky tieto spomínané produkty boli ukázané aj na výstave IBC 2015 v Amsterdame.

Spomínanú prezentáciu sme organizovali počas dvoch dní, zúčastnili sa viacerí záujemcovia, ktorým sa produkty páčili. Na prezentované produkty sme dostali pozitívne ohlasy. Preto aj na základe toho už teraz plánujeme prezentáciu aj v budúcom roku.