Visual Productions DaliCore - ovládač osvetlenia pre protokoly Dali aj DMX

Dátum: 23.03.2021
Kategórie: Kultúrne domy a kinosály  Produkty  Hotely a reštaurácie  Architektúra  Podujatia 
Súvisiace produkty: DaliCore 

V architektonickom priemysle sú stále vyššie požiadavky pri ovládaní a regulácii osvetlenia. Visual Productions prichádza do architektonického segmentu s ovládačom DaliCore; regulátor osvetlenia pre protokol Dali.

 

Ovládajte Dali

DaliCore je aplikačný ovládač osvetlenia, ktorý podporuje Dali a – po aktualizácii firmvéru – bude podporovať aj Dali-2 a DT-8. Ideálne riešenie pre samostatnú Dali inštaláciu, pretože DaliCore sa stará o správu a každodennú kontrolu svietidiel na protokole Dali.

 

Spúšťanie viacerými protokolmi

V prípade kombinovaných projektov DMX a Dali, DaliCore tiež nahrádza potrebu DMX – Dali prevodníkov. DaliCore môže prijímať akýkoľvek protokol ako DMX, Art-Net alebo sACN a spustiť požadovaný ovládací Dali pokyn. Stratégia, ktorá vedie k oveľa hladším stmievacím krivkám, na rozdiel od konverzie hodnôt DMX v reálnom čase na hodnoty Dali.

 

Ovládajte DMX

Aj keď je možné na konverziu použiť DMX port DaliCore, jeho účelom je v skutočnosti uľahčiť hybridné inštalácie Dali a DMX. S DaliCore si môžete vybrať svetelné scény, ktoré zahŕňajú aj Dali aj DMX svietidlá, vrátane RDM na objavovanie a konfiguráciu DMX svetiel.

 

Namiesto samostatného ovládača je možné DaliCore použiť aj ako prevodník DMX na DALI alebo DALI na DMX.

 

 

Súčasť rodiny

Zapracovaním DaliCore do siete Dali môže byť osvetľovací systém rozšírený o všetky ostatné ovládacie zariadenia z produktového radu Visual Productions. DaliCore má bezproblémové prepojenie napríklad s tlačidlovým panelom B-Station, s aplikáciou Kiosc pre prispôsobenie užívateľského rozhrania, s dotykovou obrazovkou Kiosc Touch a s pokročilým ovládačom osvetlenia CueCore2 DMX.

_

Video - youtube: