Zvuková pohoda pre pohodovú kaviarničku L-Café

Dátum: 05.06.2017
Kategórie: Hotely a reštaurácie  Obchody  Club & Bar  Architektúra 
Súvisiace produkty: HMA 120  Audeo séria 

L-Activity je rodinné pohybové centrum. Nachádza sa neďaleko Bratislavy, na Čiernej Vode, hneď za Vajnorami v smere na Chorvátsky Grob.

Prevádzkuje zaujímavé pohybové aktivity pre deti, mládež aj dospelých. Za vznikom centra stoja aktívni a športu naklonení ľudia. Ich snahou je vytvoriť pre hostí príjemné prostredie a hlavne skvelú atmosféru, aby sa sem návštevníci radi vracali.

 

Okrem dvoch telocviční, priestorov pre masáže či saunovanie sa v centre nachádza aj kaviareň. Podáva sa dobrá káva, zákusky, rôzne občerstvenie a nápoje. Je to miesto stretávania ľudí, upevňovania vzťahov, osláv, či pokojného čakania na cvičiace dietky. Je to srdce celého priestoru.

 

K dobrej atmosfére patrí aj príjemné ozvučenie. Pri hľadaní ozvučenia, manažérka a majiteľka L-Activity pani Lenka zverila svoju dôveru profesionálom zo City Light Slovakia.

O príjemný zvuk sa stará profesionálny systém Ecler Horeca 140, ktorý sa skladá zo 4 reproduktorov Audeo106. A zdrojom signálu je zariadenie typu „všetko v jednom“ Ecler HMA120: kombinácia mixážneho pultu, zosilňovača a prehrávača z pamäťových médií alebo iných externých zdrojov.

Má výstup pre nízku (4 Ω) a vysokú impedanciu (70V, 100V). Zariadenie tiež zahŕňa 2 úrovňový prioritný systém (paging, emergencies), Auto Stand-by režim, AUX audio výstup a port diaľkového ovládania pre riadenie hlasitosti a výber zdroja signálu pomocou nástenných ovládačov Ecler.

 

Ecler HMA120 je ideálne, užívateľsky príjemné riešenie pre integráciu audia do projektov s nízkym rozpočtom. Zvukový systém je možné rozšíriť o ďalšie reproduktory.

 

Nenásilné a kvalitné zvukové pozadie je podstatným prvkom pohodovej atmosféry v kaviarničke športového centra. Samozrejme, k spokojnosti návštevníkov aj majiteľky.

 

http://www.l-activity.sk

https://www.facebook.com/L-Activity-121981171234943/