Výrobca interiérových prvkov Intermontage osvetlil svoje nové interiérové centrum.

Dátum: 27.02.2015
Kategórie: Hotely a reštaurácie  Obchody  Kancelárske priestory  Architektúra 
Súvisiace produkty:   HYLO  LUXO 3 BASIC COB   

Výrobca interiérových prvkov Intermontage otvoril svoje nové interiérové centrum v Terwolde v Holandsku.

Celá budova je jedna veľká ukážková miestnosť, aby zákazníci videli ako si výrobca predstavuje interiér budúcnosti. Spoločnosť si zvolila svietidlá od výrobcu CLS LED. Svietidlá boli využité pre funkčné osvetlenie a aj pre zvýrazňovacie svietenie.

 

Svetelný dizajn navrhol Gerben Wolters, svetelný poradca u CLS distribútora Van Dalen Installatietechniek. Dizajnér využil rôzne svietidlá.

Stropné podhľadové svietidlo LUXO 6 bolo umiestnené do chodieb, kancelárií a do jedálne. LUXO 6 môže je možné hladko stmievať a je dostupné vo viacerých farbách a uhloch svietenia. Tieto parametre má i jeho menší brat LUXO 3, ktoré sa uplatnilo v skrinkách, vitrínach a spoločenských miestnostiach.

V celej budove sa kládol dôraz na detaily. Starostlivý výber použitých materiálov je možné vidieť všade a finálna úprava je veľmi pekná. Pre posilnenie dizajnu a vytvorenie dodatočného kontrastu a zvýraznenia sa použili čierne obojsmerné svietidlá HYLO. Ide o nádherné povrchové svietidlo ktoré vynikajúco zapadlo do interiéru vďaka svojej funkčnosti a jednoduchému dizajnu. Aj HYLO je možné konfigurovať podľa potrieb konkrétneho projektu, podobne ako aj iné svietidlá od CLS.

Na otvorených miestach sa využilo svietidlo ULTIMA GALLERY - svietidlo v 3-fázovom koľajnicovom systéme. Každé svietidlo typu Gallery je individuálne stmievateľné pomocou potenciometra priamo na tele svetla. Využitím optických prvkov s rôznym uhlom, svetlo môže byť zacielené na objekty podľa želania. Séria svietidiel Ultima má veľmi nízku hodnotu ukazovateľa oslnenia (UGR) - znižuje oslňujúci jas na minimum. Vďaka tomu je ULTIMA vhodná pre všetky druhy aplikácií, v ktorých je faktor oslnenia potrebné eliminovať.

 

Zaujalo Vás niektoré riešenie alebo niektorý z produktov pre osvetlenie? Neváhajte a kontaktujte nás.