Zactrack sa tešÍ na budúcnosť s muzikálom "Back To The Future"

Dátum: 02.08.2022
Kategórie: Kultúrne domy a kinosály  Produkty  Televízia  Stage  Divadlo  Podujatia 
Súvisiace produkty: SMART 

Populárny muzikál Back To The Future, ktorý bol uvedený v Londýnskom West End prináša príbeh Martyho McFlya, ktorý je náhodou poslaný do minulosti. 

 

Divadlo, ktoré potešuje divákov ako aj kritikov veľkolepou energickou produkciou a radom úderných hitov sa v spomínanej šou produkovanou Colinom Ingramom a jeho tímom spolu s režisérom Johnom Randonom a oceneným svetelným dizajnérom Timom Lutkinom rozhodli pre aický systém sledovania zactrack SMART, ktorý umožňuje vybrať jedno  či viacero svietidiel a sledovať hercov a tanečníkov v reálnom čase. 

 

Tento dômyselný balík prináša do výroby šou obrovskú flexibilitu, zvýrazni skupiny účinkujúcich – zboru, tanečníkov a iných s niekoľkými pohyblivými svetlami rozmiestenými po celom zariadení. Namiesto toho, aby svetlo vychádzalo iba z jedného uhla ako pri tradičnom sledovaní, zactrack SMART umožňuje pokryť všetky uhly a osvetliť a sledovať svoje ciele z 360°perspektívy po celom javisku.

 

To vytvára nádhernú vrstvu osvetlenia, vďaka ktorej účinkujúci dokonale vyniknú a tiež pridáva hĺbku a rozmer javiskovému priestoru a celkovému vizuálnemu obrazu.

Zactrack SMART je navrhnutý ako plug-and-play zariadenie od rakúskych inovátorov, ktoré je možné nastaviť a spustiť na mieste do 15 minút. Na presný rozmer pódia používa samokalibrujúcu sieťovú technológiu. Server zactrack môže súčasne ovládať osvetlenie, video efekty a 3D zvuk. Integruje sa s akoukoľvek scénou a programuje sa cez osvetľovací pult podľa výberu. V tomto prípade to bolo prostredníctvom MALighting grandMA3.

 

Hra Back To The Future je prvou hrou, na ktorej bol použitý produkt zactrack SMART.

 

Táto technológia poskytuje výkonné a dynamické riešenie, ktoré prináša na javisko pridanú hodnotu, estetiku a priestor pre kreativitu a zároveň ušetri obrovské množstvo času počas programovania.