Dátum: 08.09.2017
Kategórie: Iné 
Súvisiace produkty:  

Tím Resolume medzi seba prijal dvoch nových návrhárov, ktorí svoju prácu odštartovali tvorbou zaujímavých video dizajnov. Julius Horsthuis prispel k rožíreniu portfólia svojou skutočne úchvatnou prácou Cathedral s fraktálovým efektom, v ktorej vytvoril matematicky súmerný biomechanický svet inšpirovaný tvorbou Oscarového vizuálneho umelca H. R. Gigeriho s prvkami gregoriánskeho štýlu. V kombinácii so správnym hudobným sprievodom dokáže nadšencov Live VJ koncertov okamžite preniesť do virtuálnej reality.

Jeho nový kolega Rohan Gopalan svoju prvotinu pod záštitou Resolume pomenoval ParticleMan, a ako už vyplýva z názvu, centrálnym bodom tohto video návrhu je postava človeka tvorená z množstva častíc. Rohan sa špecializuje na projekčné mapovanie a pohybový dizajn. Jeho hlavná inšpirácia pramení z prírody a ani tento video návrh nebol výnimkou. Futuristické poňatie niekoľkých verzií ležérne kráčajúcej postavy ponúka rôzne možnosti vizuálnych efektov, ktorými sa snaží povzniesť podvedomé vnímanie účastníkov Live VJ predstavení.

Tvorbu oboch návrhárov si môžete pozrieť na oficiálnej stránke Resolume v sekcii Blog, spolu s ďalšími, doteraz ponúkanými video návrhmi.