svietidlá CLS Focus Compact Spot použité na výstave v múzeu Drents v Assene (Holandsko)

Dátum: 08.09.2014
Kategórie: Galérie a múzeá  Iné  Architektúra 
Súvisiace produkty:

Nikdy v minulosti nebolo v Holandsku vystavených toľko múmií ako teraz. Na tejto pozoruhodnej expozícii je možné vidieť viac ako 60 ľudských a zvieracích múmií. Návštevníci sa veľa dozvedia o vzniku múmií a to, ako mohli "prežiť" doslova tisícky rokov, až po dnešné a budúce generácie.

 

Dizajnéri výstavy už v minulosti s plnou spokojnosťou pracovali so svietidlami CLS Focus, ale potrebovali ešte kompaktnejšiu verziu. Za menej než 8 týždňov v CLS zvládli nadizajnovať a vyrobiť kompaktnú verziu a zároveň udržať jej svetelné vlastnosti, vrátane rozsahu ovládania rozptylu svetelného kužeľa.

 

Spoločnosť CLS zabezpečila 130 svietidiel Focus Compact Spot vo verzii s farebnou teplotou 3000K a indexom farebného podania 95. Vďaka rozličným dĺžkam predlžovacích tyčí je možné upevniť svietidlá až do výšky 120 cm.

Spolu so svietidlom Focus Compact obsahuje táto séria 3 rôzne verzie. Dizajnéri po celom svete oceňujú vysokú kvalitu svetiel CLS v kombinácii s ich realistickými cenami - a práve týmito svietidlami sú vybavené stále početnejšie inštalácie.