Heave-Duty S-RTW trussy udržali obriu hlavu

Dátum: 03.10.2019
Kategórie: Stage  Podujatia 
Súvisiace produkty:

MASÍVNE - MAJESTÁTNE - MAGICKÉ

Tri slová z mnohých, ktoré môžu byť použité na opis jedného z prémiových hudobných festivalov na svete - UNTOLD. To sa konalo v meste Cluj v Rumunsku, ktoré je v srdci Transylvánie. UNTOLD festival je unikátny s očarujúcou zmesou pamiatok, zvukov, vôní a dobrodružstva. Aj toto je hudobný festival, ktorý každoročne ohromuje tisíce návštevníkov počas štyroch dní.

Tohtoročný festival sa konal od 1. do 4. augusta a zúčastnilo sa ho viac ako 400 000 milovníkov hudby, ktorí mohli zažiť fantastické vystúpenia hudobných hviezd ako Robbie Williams, Afrojack, Armin van Buuren, Steve Aoki, Nicky Romero, Bastille a Fedde Le Grand, aby sme vymenovali len niekoľko, ale aj neobyčajný stage.
  
Stredobodom tohtoročného festivalu bola obria hlava, ktorá vážila neuveriteľných 13,2 ton! Na zavesenie tejto obrovskej hmotnosti potrebovali super silnú konštrukciu, ktorá by zvládla ohromné zaťaženie, ale tiež poskytla stabilitu pri vetre. Na dosiahnutie tejto vízie bola na výber len nová oceľová línia trussov od výrobcu MILOS.
 
Táto konštrukcia bola vyrobená z extrémne Heavy-Duty S-RTW oceľového trussu (1450 x 770 mm), ktorý bol vyrobený z ultra vysoko-pevnej oceľovej zliatiny, ktorá je 3x silnejšia ako štandardná oceľová zliatina. Na rozdiel od tradičných trussov, ktorých vidlice poskytujú jediný smer prípojného bodu, tieto trussy sú vybavené dvojitými vidlicami pre multi-smerové spájanie. Navyše majú aj koncovky s 22mm otvormi pre bočné pripojenie a pripnuté konektory pre zvýšenú pevnosť.
Tento truss bol pripravený vydržať nápor vetra s rýchlosťou až 90 km/h.

S touto konštrukciou bol zákazník nadmieru spokojný a milovníci tohto festivalu sa môžu tešiť na jeho budúci ročník.