Ploché svetelné panely LitePad zvýšia kvalitu zachyteného obrazu

Dátum: 20.12.2019
Kategórie: Televízia 
Súvisiace produkty:

LED panely LitePad od spoločnosti ROSCO boli jedny z prvých, ktoré dokázali zvýšiť kvalitu zachyteného obrazu profesionálov tak televíznych, filmových i fotografov. Od ich vzniku sa technológia vyvinula a preto bolo potrebné sa tomu prispôsobiť. Na výber je hneď niekoľko panelov s rôznymi funkciami.

LED panel LitePad HO95 je plochý svetelný panel, ktorý poskytuje nepriame osvetlenie a je k dispozícií v šiestich farebných teplotách: 2700K, 3000K, 3500K, 4100K, 5300K a 6500K. Ide o patentovaný systém LitePad, ktorý je zložený z LED zdrojov vsadených do liateho akrylového panelu, ktorý je len 8mm hrubý a celý panel veľmi ľahký. Táto odolná a spoľahlivá konštrukcia môže byť vyrobená v ľubovoľnej veľkosti alebo tvare. 

Vylepšenou verziou je LitePad CCT95, ktorý má navyše funkciu stmievania bielej farby.

Farebná verzia LED panelu je LitePad RGB, ktorý je vyrobený z vysoko kvalitných farebných RGB čípov. Samozrejmosťou sú tri kanály kontroly pre precízne miešanie farieb. 

Nech už sa rozhodnete pre ktorúkoľvek verziu, vždy môžete očakávať vysoko kvalitné mäkké svetlo, vysoké CRI, nízku hmotnosť a spotrebu. LED panely LitePad počas prevádzky nevytvárajú takmer žiadne teplo a ani nepríjemné oslnenie s negatívnym vplyvom na zrakovú pohodu. Túto vlastnosť LitePad LED panelov ocenia hlavne umelci.