Rentalová spoločnosť Hurricane, ktorá dlhodobo a intenzívne spolupracuje s našou spoločnosťou a pri svojej práci využíva nami zastúpené prestížne značky akými sú ROBE, RESOLUME či MA Lighting sa už po štvrtý krát postarala o kompletné technické zabezpečenie tohto výnimočného a prestížneho podujatia

Dátum: 24.02.2020
Kategórie: Stage  Podujatia 
Súvisiace produkty: BMFL WashBeam  Pointe®  Spiider®  Tarrantula 

23. ročník slávnostného odovzdávania cien Krištáľové Krídlo sa odohral v priestoroch opery v Novej budove SND. Rentalová spoločnosť Hurricane, ktorá dlhodobo a intenzívne spolupracuje s našou spoločnosťou a pri svojej práci využíva nami zastúpené prestížne značky akými sú ROBE, RESOLUME či MA Lighting sa už po štvrtýkrát  postarala o kompletné technické zabezpečenie tohto výnimočného a prestížneho podujatia.

Základ scény tvorili LED obrazovky, ktoré boli tvarované do šikmých a ostrých línii, pričom vychádzali z nového dizajnu samotnej ceny - sošky Krištáľového Krídla. Priestor medzi obrazovkami bol vyplnený digitálnymi LED stripmi, ktoré boli vertikálne zavesené v 2m dlhých pásoch. Keďže LED obrazovky boli riadené cez software Resolume, bolo veľmi jednoduché preniesť video obsah aj do digitálnych LED stripov a prepojiť obrazovky so samotnou scénou. Svetelný park tvorili prevažne rotačné hlavy značky Robe. Bolo použitých viac ako 82 kusov rôznych modelov - Pointe, BMFL, Spiider či Tarantula, ktoré vytvárali pútavú svetelnú show. Na riadenie svetiel bol použitý svetelný pult MA Lighting.