Zoznámte sa s iSeries od ROBE

Dátum: 08.06.2021
Kategórie: Produkty  Televízia  Stage  Architektúra  Podujatia 
Súvisiace produkty: iSpiider  iPointe 65  iBar 15  iParFect 150FW RGBW  iParFect 150 FW RGBA 

Predstavujeme Vám rodinu exteriérových svietidiel s krytím IP65 pod názvom iSeries, ktorú tvorí novinka iSpiider, vynovený iPointe65, vylepšené iParFect 150FW RGBW, iParFect 150FW RGBA a ľahký statický iBar15.

iSpiider, ako novinkou v iSeries, je navrhnutý na použitie v interiéri alebo exteriéri, vďaka čomu je zámena svietidla s originálnym Spiiderom® ľahká, nakoľko DMX ovládacie kanály, prevádzkové rýchlosti a sada funkcií oboch svietidiel sú identické. 

iSpiider je stvorený pre používanie v exteriéri vďaka svojmu vysoko pokročilému ochrannému púzdru. Je ideálny na festivaly, koncerty a vonkajšie produkcie, akékoľvek miesto so zvýšenou vlhkosťou alebo nepriazňou počasia. iSpiider je vysoko výkonné svetlo Wash/Beam, ktoré má všetky obľúbené vlastnosti klasického Spiidera.
Zahrnutím technológie NFC (Near-Field Communication) je možné pristupovať k nastaveniam, diagnostickým a výkonnostným funkciám, aj keď nie je zariadenie napájané, priamo z mobilného zariadenia pomocou aplikácie Robe Com.
iSpiider® používa rovnaký 18 x 40-Wattový a 1 x 60-Wattový LED zdroj ako klasicky Spiider, s identickým optickým systémom so zoomom 12,5: 1, ktorý poskytuje rovnaký tenký lúč 4 ° až po široký 50 ° wash. 
K dispozícii sú všetky riadiace protokoly s dynamickými video efektmi dosiahnutými mapovaním jednotlivých pixelov, ktoré sú ovládané DMX ovládacími panelmi, mediálnymi servermi cez sACN s interným spájaním HTP alebo Kling-Net.
 

Produktové video iSeries