...NICK NRG 1201 opäť nesklamal...

Dátum: 19.04.2016
Kategórie: Iné 
Súvisiace produkty: NICK NRG 1201 

Ako každá medzinárodná spoločnosť, tak aj spoločnosť IBM na Slovensku uskutočnila pre svojich zamestnancov v Decembri 2015 vianočný večierok. Každá časť tohto eventu bola pripravená do posledného detailu. Témou večierku bol klub Motown v USA, kde vyrastali svetové hviezdy ako Michael Jackson, Areta Franklin, Steve Wonder, Thelma Houston a ďalší. Program zahŕňal komplentý prierez celým obdobím fungovania klubu Motown. Špeciálne kvôli tomuto prišli speváčky z USA a klavirista Frank McComb na spomínaný večierok a skúšali piesne s Orchestrom slovenského rozhlasu, ktorý viedol dirigent Oskar Rozsa a na bicie hral Martin Valihora.

Večierok sa konal v Slovenskom rozhlase v Bratislave v štúdiu S1. Špecialitou bola projekcia, ktorá bola bez projekčného plátna projektovaná v rozmere 20 x 7m priamo na organ v hale.

Na tomto podujatí boli použité tiež efektové rotačné LED WASH hlavice od talianskej spoločnosti DTS Lighting s označením NICK NRG 1201 v počte 10 kusov, ktoré boli nainštalované spoločnosťou Showservice – Martin Kupčo. Celý večierok mal úspech.