Už po šiesty krát spoločnosť DTS lighting udeľovala ocenenia v rôznych kategóriach...

Dátum: 05.05.2015
Kategórie: Podujatia 
Súvisiace produkty:

Už niekoľko rokov sa večer druhého dňa výstavy Prolight&Sound koná odovzdávanie cien za najlepšie použitie produktov DTS lighting na eventoch, inštaláciach, koncertoch, festivaloch, v divadlách a televíziach. Spoločnosť DTS lighting organizovala v poradí už šiesty večer odovzdávania cien EXCELLENCE AWARD. Predchádzajúce ročníky sa konali v pristoroch hotelov, no tento šiesty ročník sa konal v Japan Tower v BUMB JUNIOR Windows25 vo Frankfurte.

 

Pokiaľ ide o nominácie v jednotlivých kategóriach, aj naša spoločnosť prispela niekoľkými, čo sa nakoniec vyplatilo. Naša spoločnosť CITY LIGHT SLOVAKIA vyhrala dokonca až dve ocenenia za nominácie v oblasti Eventy a Divadlá a muzikály.

 

V oblasti Eventy sme získali cenu za Draw in Lights v nhow Gallery v Berlíne. Ide o unikátny project spájajúci moderné vytvarné umenie a elektronické (laserové) umenie, ktoré organizoval náš dobrý klient Martin Gabčo spoločne s kamarátmi Luka Brase, Bohuš Aliensky a Peter Krchnavy s technikou DTS zapožičanou od rentalovej spoločnosti MG Profi, ktorá je taktiež dlhoročným a dobrým klientom našej spoločnosti.

 

Druhé ocenenie sme získali v kategórii Divadlá a muzikály a to vďaka divadlu Štátna opera v Banskej Bystrici a ich predstaveniu Eugen Onegin, kde boli taktiež použité produkty od spoločnosti DTS, ktoré si divadlo u nás po vyskúšaní zakúpilo.

 

Za tieto dve ocenenia vďačíme nielen tvrdej práci nášho tímu, no samozrejme tiež našim klientom, ktorí sa rozhodli používať vysokokvalitné produkty a sú s nimi spokojní.

 

Taktiež touto cestou chceme vysloviť našim verným klientom veľké ĎAKUJEME!