Eden Fine Art, medzinárodný distribútor umenia, otvoril svoju siedmu galériu.

Dátum: 19.02.2015
Kategórie: Galérie a múzeá  Architektúra 
Súvisiace produkty: REVO Gallery  REVO Compact Gallery  LUXO 3 BASIC COB  HYLO  REVO Compact Basic 

O galérii:

Eden Fine Art je významný medzinárodný distribútor umenia a sponzor, ktorý sa špecializuje na zverejňovanie, marketing a distribúciu umeleckých diel, sôch a fotografií od vybraných medzinárodných autorov.

 

Galéria Eden Fine Art, Svätý Bartolomej

 

Eden Fine Art nedávno otvoril na ostrove Svätý Bartolomej svoju siedmu galériu. Tento medzinárodný distribútor exkluzívneho a súčasného umenia sa snaží o vytvorenie moderného, dynamického, skôr otvoreného priestoru, ktorý umožňuje umelcom a návštevníkom plný a unikátny zážitok z umeleckých zbierok.

Zodpovedným za inštaláciu osvetľovacieho systému bol pán Xavier Chabot zo spoločnosti TimeToGo - rovnako ako naša spoločnosť - distribútor a inštalátor osvetlenia CLS LED.

Úlohou bolo vytvoriť svetelný dizajn, ktorý nielen zdôrazní umenie ale i samotný štýl interiéru. Pre tento účel bola pre osvetlenie umeleckých diel zvolená kombinácia svietidiel REVO GALLERY a REVO COMPACT GALLERY.

Pre všeobecné osvetlenie priestorov galérie bolo úmyselne zvolené stropné svietidlo so svetelným výstupom nižším ako svietidlo REVO. Aby pozornosť návštevníkov priťahovali hlavne umelecké diela. Celkovo sa použilo 34 kusov svietidiel LUXO, v montáži do stropných rámčekov.

Výsledkom je galéria s vkusným osvetlením, ktorá vyzerá lákavo a priestranne, ale zároveň útulne. Stredobodom pozornosti však ostáva umelecká tvorba. Celková spotreba svietidiel je menej ako 1000 W. Výsledok je teda príjemný aj z hľadiska prevádzkových nákladov galérie.

Červená a biela - identifikačné farby galérií Eden Fine Art - sa uplatnili v exteriéri budovy. 2 svietidlá HYLO zdôrazňujú jasnou bielou farbou stĺpy pri vstupe. Kamenná fasáda je osvetlená sýtou červeňou zo svietidiel REVO COMPACT.

 

Blahoželáme Eden Fine Art ku krásnej novej galérii.

 

(kredit: eden-gallery.com)