...hlavným prvkom riadenia osvetlenia galavečera bol svetelný pult ChamSys MQ100 Pro 2014...

Dátum: 23.03.2015
Kategórie: Televízia 
Súvisiace produkty:    

Aj v tomto roku prebiehala divácka anketa Osobnosť televíznej obrazovky (OTO), kde sa raz ročne hlasuje o najobľúbenejších televíznych osobnostiach a programoch. Celý tento galavečer sa konal v novej budove Slovenského národného divadla a odvisielaný bol na obrazovkách Slovenskej televízie. Celú atmosféru tohto galavečera okrem účinkujúcich tvorilo tiež osvetlenie, ktoré bolo neodmysliteľnou súčasťou tejto udalosti.

Na nasvietenie celého odovzdávania cien bol k dispozícii kompletný svetelný park efektových zložiek Slovenského národného divadla. K týmto boli doplnené tiež reflektory od rentalových spoločností Q99 a AmexAudio.

Celý tento svetelný park bol riadený prostredníctvom svetelných pultov anglického výrobcu ChamSys, kde bol ako hlavný svetelný pult použitý MagicQ MQ100 Pro 2014 Console s MagicQ Extra Wing. Konzola bola rozšírená o externý monitor a multiwindow PC na OSX. Ako záloha bol použitý MagicQ Maxi Wing a MagicQ PC Wing Compact. Spolu bolo aktívnych 12 univerzov cez artnet, z čoho boli použité Node od ELC lighting a Luminexu.

Celý tento galavečer vyznel profesionálne s kvalitným nasvietením a efektami. Zážitok si z neho odniesli nielen účinkujúci a hostia, ale tiež televízni diváci.