Zasadacia miestnosť je neoddeliteľnou súčasťou každej firmy, tu prebiehajú jednania, stretnutia, firemné akcie či operatívne riešenia

Dátum: 23.03.2020
Kategórie: Hotely a reštaurácie  Kancelárske priestory 
Súvisiace produkty:

Zasadacia miestnosť je neoddeliteľnou súčasťou každej firmy. Tu prebiehajú jednania, stretnutia, firemné akcie či operatívne riešenia. Uzatvárajú sa tu veľké obchody, rodia sa tu veľké plány a myšlienky.

Ako má takýto priestor vyzerať? Čím ma byť vybavený?

Tu sú najnovšie trendy v AV technike pre tieto účely:

 

1.trend – menšie zasadacie miestnosti

Vybavenie konferenčnej miestnosti závisí od jej veľkosti. Veľmi populárne sú dnes HUDDLE SPACE, ide o kompaktný oddelený priestor pre 2-6 ľudí, kde tieto malé tými operatívne riešia svoju agendu. Pre väčší počet účastníkov sú vhodné klasické zasadacie miestnosti a špecifické sú veľké školiace miestnosti.

 

2.trend – ústup od projekcie

Jednoduchá zostava projektor - plátno – audio sú už dávno minulosťou. Ich nevýhodou bolo prenikanie denného svetla či rozsvietené svetlá čím sa znižovala kvalita obrazu. Účastníci stretnutí často bojovali s pripojením, chýbajúcimi koncovkami či naťahanými káblami. V zasadacích miestnostiach dnes vládnu veľkoplošné LCD displeje.

 

3.trend – LED obrazovky

Dnes sú v ponuke kvalitné LED obrazovky, ktorých zobrazenie si zachová kontrast, živosť farieb a čitateľnosť a to aj za plného osvetlenia. V ponuke sú obrazovky malé alebo až s uhlopriečkou do 100“ s rozlíšením HD, 4K či dokonca 8K.

 

4.trend – bezdrôtové pripojenie

Bezdrôtové prezentačné systémy už neodmysliteľne patria do prezentačných miestností. Vďaka ním sa účastníci vedia pohodlne a rýchlo pripojiť so svojim zariadením len jedným kliknutím.

 

5.trend – videokonferencia

Mnohé firmy  sa snažia znížiť nemalé finančné náklady na služobné cesty spojené s konferenciami obzvlášť tie so zahraničnými pobočkami. Riešením je moderný spôsob multimediálnej komunikácie, ktorý umožňuje súčasne prenos zvuku i obrazu na špičkovej úrovni a to tak z hľadiska kvality obrazu/zvuku ako aj rýchlosti prenosu.

 

6.trend – „all in one“

Nové nápady a riešenia sú implementované do firemného prostredia v spolupráci s kreatívnymi dizejnérmi, ktorých snahou je pretvoriť hektickú pracovnú atmosféru na pohodlný a nevtieravý dizajn.