Dátum: 12.08.2019
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty: KLEMANTIS 

ADB Klemantis je asymetrický lineárny LED bar založený na najnovšej LED technológii. Bolo navrhnuté ako odpoveď na požiadavky návštevníkov divadiel a operných domov, ako aj pre potreby TV štúdií. Klemantis v sebe ukrýva inovatívnu HCR technológiu založenú na 6 farebnom LED module a jeho jedinečnom algoritme ovládania. HCR technológia poskytuje širokú škálu farieb, od silných sýtych farieb po pastelové odtiene, ako aj pôsobivé nastaviteľné biele svetlo s vysokým indexom CRI < 97.

 

Klemantis je séria zariadení: Klemantis AS1000 a Klemantis AS500, navrhnuté na použitie v líniovom umiestnení. Jedinečný optický systém založený na exkluzívne vysokokvalitných šošovkách vytvára jednoliaty rozptyl svetla a dokonalé splynutie farieb. Svietidlá sa umiestňujú v rade – na zemi/alebo na rampe – vo vzdialenosti medzi 0,75m – 2m od zadného horizontu, v závislosti od jeho výšky. Poskytnú jednoliate pokrytie povrchu s hladkým neviditeľným prekryvom.

 

Vďaka vysokému a nastaviteľnému indexu CRI, laditeľnej bielej, rovnomernému rozptylu svetla a rôznorodosti montáže je ADB Klemantis vhodný do viacerých aplikácií, počnúc spodným osvetlením pódií a mól, až po plošné nasvietenie pri eventoch a zábavných šou.