Apríl v znamení MILOSu

Dátum: 22.06.2018
Kategórie: Produkty  Podujatia 
Súvisiace produkty:

V dňoch 13. a 14. apríla 2018 sa v centrále spoločnosti MILOS tak ako každý rok uskutočnil workshop "Milos product Academy", na ktorom sme sa zúčastnili aj my.

Na workshope boli odprezentované novinky z portfólia MILOSu, prednášky a praktické ukážky z bezpečnosti a zásad správneho používania MILOS produktov.

Medzi inými bol odprezentovaný produkt: MILOS Multicube HD.

Nový multicube s vysokou životnosťou od výrobcu MILOS nemá žiadne obmedzenia sily, pokiaľ ide o použitie v horizontálnych gridoch. Je rovnako silný ako konštrukcia (MILOS 290).

Prenos ohybových momentov z horizontálnych gridov do nohy je teraz oveľa lepší v porovnaní so zváranými rohmi alebo konkurenčnými kockami vďaka použitiu diagonálnych výstuží 32 mm. Použitie špeciálnych vysoko kvalitných skrutiek a oceľových vložiek spolu s lokalizačnými otvormi pre spojky robí z Multicube HD jedinečný produkt na trhu.

Ďalšou z akcií týkajúcej sa predstavenia noviniek od MILOSu bola prezentácia CITY LIGHT SLOVAKIA s.r.o., ktorá sa uskutočnila 25. apríla v Bratislave s názvom "Konštrukčné prvky ako súčasť scény, Normy, prevádzka, bezpečnosť".  Účastníci prednášky určite potvrdia, že bezpečnosť a správne postupy pri stavbe a prevádzkovaní  strešných systémov je základom predchádzaní „ kolapsov strešných systémov“ a predĺženie životnosti jednotlivých komponentov.

“ MILOS. Works better“ ( MILOS. funguje lepšie )