Dátum: 13.12.2017
Kategórie: Produkty 
Súvisiace produkty:    

Séria C360 predstavuje prvé Fiilex produkty navrhnuté špeciálne na použitie so štandardnými svorkami, vďaka čomu sú ideálne pre malé a stredne veľké štúdiá, ktoré vyžadujú všestranné riešenie osvetlenia v kvalite vhodnej pre prácu s kamerami. Ich technológia obsahuje integrovaný zdroj napätia, čím sa zredukuje stropné rozmiestnenie káblov.

Svietidlá C360 sú kompatibilné so širokou škálou doplnkového príslušenstva. Menšie magnetické nadstavce zahŕňajú difúzory, fresnelické šošovky, voštinové filtre a gélové držiaky. Sériu C dotvárajú integrované fixačné skrutky určené pre bezpečné upevnenie dostupného príslušenstva.

Svietidlá C365 sú vybavené 5’’ šošovkou Zoom Fresnel, výkonným nadstavcom, ktorý zužuje ich lúč a pri plnom focuse zosilňujte intenzitu o 800%.

Oba typy sú zároveň kompatibilné s RJ45 DMX512, čím umožňujú užívateľom pracovať s diaľkovým ovládaním pomocou Fiilex DMX Controller-a alebo iného štandardného DMX pultu.

Okrem toho, že sú tieto 90W svietidlá úsporné, pýšia sa aj viacerými pokročilými ovládacími vlastnosťami druhej generácie Fiilex série P, vrátane ladenia širokej škály farieb, úplného stmievania a úpravy odtieňov. Výhodou je aj trvalé udržanie indexu vykreslenia farieb na hodnote CRI 95+ pri každom nastavení. Predstavujú tak spoľahlivé a kvalitné riešenie nielen pre televízne štúdiá, ale napríklad aj pre cirkevné domy, či vlogerov.